podlist.gr

Ιατρικό-Άνοιξη εποχή για τροφικές δηλητηριάσεις

Η προτροπή αυτή έρχεται σε συνέχεια πρόσφατης έρευνας που διαπίστωσε ότι πάνω από τους μισούς Αυστραλούς θεωρούν τις τροφικές δηλητηριάσεις ως το κύριο πρόβλημα ασφάλειας των τροφίμων, αλλά λιγότεροι από τους μισούς καταναλωτές ακολουθούν συστηματικά πρακτικές για την διαχείριση των τροφίμων όταν προετοιμάζουν φαγητό στο σπίτι, με αποτέλεσμα, έξαρση των τροφικών δηλητηριάσεων .

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/springtime-hay-fever-and-asthma-how-to-manage-seasonal-allergies/1bps6da4w

Περισσότερα επεισόδια

Δέκα χρόνια Oakleigh Glendi: Ο θεσμός, οι άνθρωποί του και το όραμά τους

Η καρδιά της ελληνικής παροικίας της Μελβούρνης χτυπά δυνατά αυτό το Σαββατοκύριακο (1η και 2η Νοεμβρίου 2025), καθώς το Oakleigh Glendi επιστρέφει, γιορτάζοντας τη δέκατη επέτειό του με δύο ημέρες γεμάτες μουσική, χορό, γεύσεις και κουλτούρα