podlist.gr

Καθ. Ευγενία Αρβανίτη: πρέπει να είμαστε καινοτόμοι και δημιουργικοί για την προώθηση της γλώσσας μας

Σειρά επαφών με στόχο την προώθηση και βελτίωση της ελληνομάθειας στην Αυστραλία και την διασπορά γενικότερα είχε η αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Ευγενία Αρβανίτη κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Μελβούρνη.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/prof-eugenia-arvaniti-we-must-be-innovative-and-creative-to-promote-our-language/40d6c2hnq

Περισσότερα επεισόδια

Το Μεξικό κλείνει θέση στους "32" και ο Καναδάς γράφει ιστορία

Το Μεξικό έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στη φάση των νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA 2026™, μετά τη νίκη του επί της Nότιας Κορέας την 8η ημέρα της διοργάνωσης, ενώ ο Καναδάς έγραψε ιστορία με νίκη 6-0 επί του Κατάρ. Η Ελβετία ενίσχυσε τη θέση της με νίκη 4-1 επί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Μεγάλη επίθεση της Ουκρανίας εναντίον της Μόσχας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Ουκρανικά drone έπληξαν πολλές περιοχές της Μόσχας στη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση του Κιέβου στη ρωσική πρωτεύουσα από την έναρξη της πλήρους εισβολής της Ρωσίας. Η Ρωσία απείλησε με τεράστια «ομαδικά πλήγματα»

Πόσο πραγματική είναι η ρήξη μεταξύ Τραμπ – Νετανιάχου;

Σε αυτό το ερώτημα, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει ο καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας, στο Πανεπιστήμιο King’s college, του Λονδίνου, Μάνος Καραγιάννης, ο οποίος μίλησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS.