podlist.gr

Κατηγορίες ρατσιστικής επίθεσης αντιμετωπίζει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής Ταξιάρχης Φούντας

Οι ποδοσφαιριστές της Inter Miami υποστηρίζουν ότι ο 27χρονος επιτέθηκε φραστικά εναντίον ερυθρόδερμου αντιπάλου του από την Τζαμάικα, με την διοργανώτρια αρχή να έχει ξεκινήσει έρευνα γύρω από το περιστατικό.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/greek-footballer-taxi-fountas-up-against-racism-accusations/laimqtjkf

Περισσότερα επεισόδια

Χρυσή σελίδα για την Ελλάδα Μελβούρνης: Κατέκτησε το πρώτο Australian Championship

Η Ελλάς Μελβούρνης πρόσθεσε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην έτσι κι αλλιώς πλούσια ιστορία της καθώς κατέκτησε το πρώτο Australian Championship νικώντας 2-0 στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου το Μαρκόνι.

Γρουσούζικη η 13η αγωνιστική για τον Παναθηναϊκό - Συνέχισαν ακάθεκτοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Γρουσούζικη αποδείχθηκε η 13η αγωνιστική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναγκάστηκε σε μία ακόμη βαθμολογική απώλεια, την ώρα που Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έπαιρναν τους τρεις βαθμούς της νίκης.