podlist.gr

Κώστας Καραμανλής για υποκοπές: "Πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας".

«Αντιδημοκρατικό και παράνομο, πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας» χαρακτήρισε το θέμα των παρακολουθήσεων ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής, από τα Ανώγεια της Κρήτης, όπου μίλησε σε εκδήλωση για τα 10 χρόνια από τον θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη. Ο Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε επίσης στις διεθνείς εξελίξεις και τα εθνικά θέματα.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/former-greek-prime-minister-kostas-karamanlis-speech/x9txdm7n0

Περισσότερα επεισόδια

Πέρθη-Ανταπόκριση: «Ψάχνοντας την ευτυχία–Ένας Επίσκοπος για τους φτωχούς»: Παιδικό βιβλίο για τον π. Θέμη

Η παροικία της Πέρθης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Επίσκοπο Νικοπόλεως Θεμιστοκλή, γνωστό για το ιεραποστολικό του έργο στη Σιέρρα Λεόνε, με αφορμή την παρουσίαση ενός νέου παιδικού βιβλίου αφιερωμένου στη δράση του.