podlist.gr

Koulouria with sesame seeds - Κουλούρια με σουσάμι

You don't have to travel to Greece to enjoy traditional sesame koulouria, with the help of chef Rafail Patera, we bring them to you here at Antipodes. - Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε έως την Ελλάδα για να απολαύσετε παραδοσιακά κουλούρια με σουσάμι, με την βοήθεια του σεφ Ραφαήλ Πατέρα, σας τα φέρνουμε εδώ στους Αντίποδες.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/koulouria-with-sesame-seeds/svujdlmur

Περισσότερα επεισόδια

Πέρθη-Ανταπόκριση: Διάλεξη για τον Μέγα Αλέξανδρο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αυστραλίας

Διάλεξη με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο, τον πολυπολιτισμό και τη διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού διοργανώνει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αυστραλίας.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ «ζωντανεύει» για δεύτερη χρονιά στο Brighton Le Sands

Χιλιάδες Ελληνοαυστραλούς αλλά και επισκέπτες από άλλες κοινότητες προσελκύει η ελληνική γιορτή στην Bay Street του Brighton Le Sands, αναβιώνοντας την παραδοσιακή ατμόσφαιρα του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ.