podlist.gr

SBS Greek - SBS Ελληνικά
SBS Greek - SBS Ελληνικά

Κυβερνοεπιθέσεις: Κινδυνεύουν ακόμη και οι ασύρματοι για τα μωρά

Η υπηρεσία αντικατασκοπείας και εσωτερικής ασφάλειας της Αυστραλίας, ASIO, αποκάλυψε ότι εχθρικές χώρες δοκιμάζουν καθημερινά τις κυβερνοάμυνες της χώρας, καθώς και εγκληματίες που αξιοποιούν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για να εξαπολύσουν όλο και πιο εξελιγμένες επιθέσεις σε επιχειρήσεις και οικίες. Χάκερ και εγκληματίες που υποστηρίζονται από κράτη, χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να μιμηθούν φωνές και να αναπαράγουν κυβερνητικά έγγραφα, ώστε να εισβάλλουν σε ηλεκτρονικά δίκτυα, ακόμη και μέσω συσκευών, όπως οι ασύρματοι παρακολούθησης βρεφικής λειτουργίας.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/cyber-attacks-even-baby-monitors-fall-prey-to-hackers/bbxfp7clb

Περισσότερα επεισόδια

Μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη στο Marrickville με τραγούδια του Μίκη, του Μάνου και του Σταύρου

Ξεχωριστή μουσική σύμπραξη έρχεται την ερχόμενη Παρασκευή στο Σύδνεϋ, με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο σε τρεις από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι και Σταύρο Ξαρχάκο.

Australian Championship: Ελλάς και Αλέξανδρος στην οκτάδα – με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε η Σύδνεϋ Ολύμπικ

Ελλάς Μελβούρνης και Μέγας Αλέξανδρος, όπως αναμενόταν πήραν την πρωτιά στον όμιλό τους και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους οκτώ του Australian Championship, ενώ η Σύδνεϋ Ολύμπικ, είπε «αντίο» στην διοργάνωση με νίκη.