podlist.gr

Maria Kampyli: A Melburnian Greek journalist and educator talks about her journey with cancer - Πάντα με το χαμόγελο: Η Ελληνίδα καρκινοπαθής που δεν το βάζει κάτω!

Maria Kampili is a Melbourne Greek journalist and educator. She immigrated to Australia in the last decade and soon after she was diagnosed with cancer. - Η Μαρία Καμπύλη είναι ομογενής δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός και ζει με την οικογένειά της στην Μελβούρνη. Μετανάστευσε στην Αυστραλία την προηγούμενη δεκαετία και λίγο αργότερα αρρώστησε με καρκίνο.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/maria-kampyli-a-melburnian-greek-journalist-and-educator-talks-about-her-journey-with-cancer/ivk60s960

Περισσότερα επεισόδια

Με το βλέμμα στραμμένο στους αναποφάσιστους η τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας

Στους αναποφάσιστους επικεντρώθηκαν και σήμερα οι δύο πολιτικοί αρχηγοί τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας. Ωστόσο, οι Αυστραλοί συνεχίζουν να προσέρχονται στα κέντρα πρόωρης ψηφοφορίας σε μεγάλους αριθμούς.

Ελληνικής καταγωγής υποψήφιοι στις αυριανές αυστραλιανές εκλογές

Τουλάχιστον 23 υποψήφιοι ελληνικής καταγωγής κατέρχονται στις αυριανές αυστραλιανές εκλογές διεκδικώντας θέσεις είτε στην Βουλή είτε στην Γερουσία, συμμετέχοντας σε σχηματισμούς από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού φάσματος.