podlist.gr

Morrison spruiks Super Home Buyer scheme. 'it's a bubble' Albanese comments - Τι προτείνει η κυβέρνηση για την αγορά πρώτης κατοικίας;

Morrison spruiks Super Home Buyer scheme. 'it's a bubble' Albanese comments - Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η προεκλογική πρόταση των Φιλελευθέρων να επιτρέψουν την πρόσβαση στα συνταξιοδοτικά ταμεία –superannuation- για την απόκτηση πρώτης κατοικίας.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/morrison-spruiks-super-home-buyer-scheme-its-a-bubble-albanese-comments/9vwligba5

Περισσότερα επεισόδια

Συζήτηση με τον νέο Πρόεδρο της Κοινότητας Σύδνεϋ Κώστα Αποΐφη για τα σχέδια και τις προκλήσεις

Νέο κεφάλαιο ανοίγει για την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα ΝΝΟ, καθώς νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο συμπάροικος Κώστας Αποΐφης, μετά τις εκλογές της 30ής Νοεμβρίου. Λίγες ημέρες αργότερα, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε για την κατανομή αξιωμάτων, όπου –χωρίς άλλον υποψήφιο– ο κ. Αποΐφης ορίστηκε πρόεδρος για τη διετία που ακολουθεί.

Ψήφος Ελλήνων του εξωτερικού & διεθνείς εξελίξεις: Η παρέμβαση του ευρωβουλευτή Κώστα Παπαδάκη στην Αυστραλία

Η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού και ο ρόλος της ομογένειας στις ελληνικές εκλογικές διαδικασίες, οι ελληνοαυστραλιανές σχέσεις καθώς και οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε στο Πρόγραμμά μας SBS Greek, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης.

Τασμανία: 19 σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πυρκαγιές

Δεκαεννέα σπίτια έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά στο Ντόλφιν Σαντς στην ανατολική ακτή της πολιτείας, όπως επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Τασμανίας, με δεκάδες άλλα να έχουν υποστεί ζημιές.