podlist.gr

Νέα έκθεση διαπιστώνει περαιτέρω μείωση της κάλυψης του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Υφάλου

Σημαντικές απώλειες κοραλλιών στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, που έφτασαν το 72%, καταγράφηκαν μετά την εκτεταμένη λεύκανση και τις φυσικές καταστροφές του περασμένου καλοκαιριού. Τα στοιχεία της έρευνας δημοσιοποιήθηκαν από το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Θαλάσσιας Επιστήμης, για περισσότερους από τους μισούς υφάλους που ερευνήθηκαν μεταξύ των νήσων Lizard και Cardwell.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/new-report-notes-further-decline-in-great-barrier-reef-coral-cover/0yzniiv28

Περισσότερα επεισόδια

Οι πόνοι στη μέση: Αιτίες και αντιμετώπιση

Η γενική γιατρός Μαγδαληνή Σιμώνη, απαντά στα ερωτήματα: Ποιες είναι οι αιτίες πρόκλησης πόνων στη μέση; Πότε θα πρέπει να συμβουλευτώ την ή τον προσωπικό γιατρό; Ποιες είναι οι θεραπείες; Πώς ζω με τους πόνους στη μέση;

Ανταπόκριση-Τασμανία: Την Τασμανία επισκέφτηκε ο υφ.Εξ. Γιάννης Λοβέρδος

Το περασμένο Σάββατο ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Λοβέρδος, επισκέφθηκε το Χόμπαρτ μαζί με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Αυστραλία, κ. Σταύρο Βενιζέλο.