podlist.gr

Νότια Αυστραλία: Νέα κυβερνητική επένδυση για την εξέλιξη της Τεχνητής Νοημοσύνης

Η κυβέρνηση Malinauskas επενδύει επιπλέον 6 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα και ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης, ευρύτερα γνωστή ως AI, στο Australian Institute for Machine Learning, το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Μηχανικής Μάθησης .

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/new-gov-investment-into-ai-development/6ivy4xz64

Περισσότερα επεισόδια

Ήττα για την Αυστραλία από τις ΗΠΑ και τώρα «τελικός» με Παραγουάη

Την ήττα από τις Ηνωμένες Πολιτείες γνώρισε η Αυστραλία για την 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και πλέον καλείται να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στην Παραγουάη στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Νωρίτερα η Βραζιλία χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα, εξασφάλισε την παρουσία της στη νοκ άουτ φάση.

Αδελαΐδα: Η Ενορία Αγίου Ανδρέα Noarlunga γιόρτασε 40 χρόνια προσφοράς

Η Ελληνορθόδοξη Ενορία Αγίου Ανδρέα Noarlunga τίμησε την 40ή επέτειο από την ίδρυσή της, σε μια εκδήλωση που ανέδειξε τον ρόλο της στην ελληνική παροικία της νότιας Αδελαΐδας και τη σημασία της αποκατάστασης του ναού μετά την πυρκαγιά του 2024.