podlist.gr

Ο Καθηγητής Αριστείδης Κριλής εξελέγη αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών

Πρόσφατα η Ακαδημία Αθηνών εξέλεξε τον συμπάροικο Καθηγητή Αριστείδη Κριλή, διευθυντή του Τμήματος Ανοσολογίας και Λοιμωδών και Σεξουαλικών Νοσημάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου St George της Νέας Νότιας Ουαλίας, Αντεπιστέλλον Μέλος από τους Έλληνες του εξωτερικού στην επιστήμη της «Ιατρικής» στην Α’ Τάξη των Θετικών Επιστημών.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/professor-aristides-krilis-was-elected-a-corresponding-member-of-the-academy-of-athens/sd4te0brw

Περισσότερα επεισόδια

Η Αυστραλία αντιμέτωπη με νέους δασμούς από τις ΗΠΑ - Έως 200% στα φάρμακα, 50% στον χαλκό

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να προαναγγείλει δασμούς ύψους έως και 200% στα φαρμακευτικά προϊόντα — μία από τις βασικές αυστραλιανές εξαγωγές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες — προκαλεί ανησυχία στην Καμπέρα. Παρότι θα δοθεί προθεσμία προσαρμογής, η αυστραλιανή κυβέρνηση ζητά επειγόντως διευκρινίσεις, καθώς η φαρμακευτική βιομηχανία της χώρας ενδέχεται να υποστεί σοβαρό πλήγμα.