podlist.gr

Οι πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων υπερασπίζονται τις πολιτικές τους ενώπιον της Βασιλικής Επιτροπής

Ο γίγαντας των κοινωνικών δικτύων, η εταιρία Meta, κατέθεσε ενώπιον της Βασιλικής Επιτροπής για τον Αντισημιτισμό και την Κοινωνική Συνοχή, υπερασπιζόμενη το έργο της όσον αφορά την καταπολέμηση της διαδικτυακής κακοποίησης. Η Επίτροπος για την Ηλεκτρονική Ασφάλεια, Julie Inman Grant, επέκρινε σφοδρά τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για την αποτυχία τους να παρακολουθούν το βίαιο περιεχόμενο.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/social-media-giants-defend-their-moderation-policies-at-royal-commission/1y5wkqtt7

Περισσότερα επεισόδια

Επίκαιρο: εκπαιδευτικός έσωσε 900 μαθητές και μαθήτριες απ΄τις πλημμύρες του Νεπάλ

Στους σαράντα τρεις ανέρχεται ο αριθμός των Αυστραλών που είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους στις πλημμύρες του Νεπάλ, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Matt Thistlewaite.