podlist.gr

Οι τράπεζες θα επιστρέψουν εκατομμύρια σε τέλη σε περισσότερους από 700.000 πελάτες

Οι τράπεζες οφείλουν να επιστρέψουν περισσότερα από 93 εκατομμύρια δολάρια στους πελάτες τους με χαμηλό εισόδημα, μετά την επιβολή αδικαιολόγητα υψηλών χρεώσεων. Αυτό προέκυψε μετά από έλεγχο των τραπεζών, ο οποίος διαπίστωσε ότι οι πελάτες είχαν επιβαρυνθεί αδικαιολόγητα με υψηλές χρεώσεις. Περισσότεροι από 800.000 πελάτες τραπεζών είναι δικαιούχοι επιστροφών συνολικού ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/banks-to-refund-millions-in-fees-to-more-than-700-000-customers/tdc8kq8y9

Περισσότερα επεισόδια

Από την Αρχαιολογία στη Διπλωματία: Ο νέος γεν. πρόξενος Γ. Σκέμπερης ανοίγει τα χαρτιά του στο SBS Greek

Εδώ και περίπου δύο μήνες βρίσκεται στο Σύδνεϋ ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην πόλη, κ. Γεώργιος Σκέμπερης, διπλωμάτης με μακρά πορεία στο υπουργείο Εξωτερικών και σημαντική εμπειρία σε καίριες θέσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Ανταπόκριση-Τασμανία: Παπαγάλοι υπό εξαφάνιση έχουν ανακάμψει, αλλά τώρα αντιμετωπίζουν μια νέα απειλή

Οι παπαγάλοι με την πορτοκαλί κοιλιά φαίνεται πως έχουν γλιτώσει από την επικείμενη εξαφάνιση όμως ειδικοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι η έγκριση ενός αιολικού πάρκου στο βιότοπό τους θα μπορούσε να αλλάξει τις συνθήκες για την επιβίωσή τους.