podlist.gr

«Open Horizons – Ancient Greek Journeys and Connections»: 4000 years of Greek culture at the Melbourne Museum - Η Έκθεση "Ανοιχτοί Ορίζοντες - Αρχαία Ελληνικά ταξίδια και επαφές" στο Μουσείο της Μελβούρνης

44 rare Ancient Greek exhibits, are presented at the exhibition "Open Horizons - Ancient Greek Journeys and Connections"  and connect you with 4000 years of Hellenic history and culture. 

-

Με την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στα 44  σπάνια Αρχαιοελληνικά εκθέματα, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης «Ανοιχτοί Ορίζοντες – Αρχαία Ελληνικά Ταξίδια και Επαφές», στο Μουσείο της Μελβούρνης.  Παρουσία  του Πρωθυπουργού της πολιτείας Βικτώρια, της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας και την άγρυπνη φρουρά των Ελλήνων Ευζώνων.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/yourlanguage/greek/el/audiotrack/i-ekthesi-anoihtoi-orizontes-arhaia-ellinika-taxidia-kai-epafes-sto-moyseio-tis

Περισσότερα επεισόδια

Ο Ντόναλντ Τραμπ η Γροιλανδία και το Νόμπελ Ειρήνης

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, συνέδεσε την προσπάθειά του να αποκτήσει τον έλεγχο της Γροιλανδίας, με την αποτυχία του να κερδίσει το Νόμπελ Ειρήνης, λέγοντας ότι δεν σκέφτεται, πλέον, «αποκλειστικά την ειρήνη», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν τα σενάρια κλιμάκωσης ενός εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης.

Λάζαρος Παπασάββας: Ποιος είναι ο Ελληνοαυστραλός νέος μάνατζερ του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Αυστραλο-Κύπριος επιχειρηματίας από τη Μελβούρνη Λάζαρος Παπασάββας είναι ο άνθρωπος που εδώ και λίγο διάστημα έχει τον ρόλο του «μάνατζερ» στην ομάδα του Έλληνα πρωταθλητή της αντισφαίρισης Στέφανου Τσιτσιπά