podlist.gr

Πάνω από 300 δις το κόστος των πυρηνοκίνητων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοίνωσε ο P. Dutton

Πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια θα κοστίσουν οι πυρηνικές μονάδες παραγωγής ενέργειας που θέλει να κατασκευάσει ο Συνασπισμός Φιλελευθέρων – Εθνικών.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/peter-dutton-reveals-the-costing-of-the-nuclear-plan-for-electricity-production/kbo4av7i2

Περισσότερα επεισόδια

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι ΗΠΑ νικούν την Παραγουάη, ο Καναδάς αρκείται στην ισοπαλία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησαν άνετα της Παραγουάης, ενώ ο Καναδάς αναγκάστηκε να αρκεστεί σε ισοπαλία με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA 2026.

Νότια Αυστραλία: Ενίσχυση $4 εκατ. για τα σχολεία κοινοτικών γλωσσών

Η κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας ενισχύει τη χρηματοδότηση των σχολείων κοινοτικών γλωσσών, στηρίζοντας 84 σχολεία και περισσότερους από 6.500 μαθητές στη διατήρηση της γλώσσας, της πολιτιστικής ταυτότητας και των δεσμών με τις κοινότητές τους.