podlist.gr

Πληρωμή των ειδήσεων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να υποχρεώσει τις ψηφιακές πλατφόρμες να πληρώνουν τους εκδότες για το ειδησεογραφικό περιεχόμενο που αναπαράγουν . Το προτεινόμενο Μέτρο Παροχής Κινήτρων για τη Διαπραγμάτευση Ειδήσεων θα αναγκάσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις πλατφόρμες αναζήτησης να καταβάλλουν ένα ποσοστό από τα έσοδά τους, εκτός και αν είναι πρόθυμες να συνάψουν συμφωνίες με τους εκδότες.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/the-governments-new-plan-to-force-social-media-to-pay-up-for-news/1ydk8abjr

Περισσότερα επεισόδια

Το ενοίκιο «τρώει» τον μισθό σε Αυστραλία και Ελλάδα

Παρά τη σταθεροποίηση των επιτοκίων, η στεγαστική κρίση στην Αυστραλία παραμένει σκληρή πραγματικότητα για εκατομμύρια ενοικιαστές. Ο Δείκτης Προσιτότητας Ενοικίων της οργάνωσης National Shelter δείχνει ότι σε πολλές περιοχές τα νοικοκυριά εξακολουθούν να δαπανούν κοντά στο ένα τρίτο του εισοδήματός τους στο ενοίκιο, όριο που θεωρείται διεθνώς «στεγαστική πίεση»