podlist.gr

Pontian piroski with potato - Ποντιακά πιροσκί με πατάτα

A traditional recipe from Pontus is proposed for today by chef Rafail Pateras in the context of the "World of Flavours" section. - Μια παραδοσιακή συνταγή από τον Πόντο μας προτείνει για σήμερα ο σεφ Ραφαήλ Πατέρας στο πλαίσιο της ενότητας «Ο Κόσμος των Γεύσεων».

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/pontian-piroski/mui9wrl9r

Περισσότερα επεισόδια

Τρία φαινόμενα εγκληματικότητας στην Ελλάδα και ο ρόλος της δικαιοσύνης

Ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Μαρκής, μίλησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS, στον απόηχο των πρόσφατων επιθέσεων στη Θεσσαλονίκη, εναντίον πολιτευτών και στελεχών της ΝΔ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της Βάγιας Νέστορα. Επιπλέον, ερωτήθηκε και για δύο ακόμη φαινόμενα βίας, που μαστίζουν την Ελλάδα, τις γυναικοκτονίες και τη νεανική εγκληματικότητα.

Προς αναζήτηση του «δώρου» Τραμπ προς τον Ερντογάν

Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, στο Πανεπιστήμιο Μπιλκέντ, στην Άγκυρα, Ιωάννης Γρηγοριάδης, μίλησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα, της ραδιοφωνίας SBS, στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε στην τουρκική πρωτεύουσα.