podlist.gr

Seminar on loss and grief in Sydney - Επιμορφωτικό σεμινάριο για την απώλεια και τη θλίψη στο Σύδνεϋ

A free seminar on how to cope with grief and loss is being held next Wednesday 12 June by the Recovery College of the South Eastern Sydney Local Health District. - Δωρεάν σεμινάριο για το πώς αντιμετωπίζουμε την θλίψη και την απώλεια πραγματοποιεί την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουνίου το Κολλέγιο Αποκατάστασης & Ευεξίας, γνωστό στα αγγλικά ως Recovery College, της τοπικής υγειονομικής περιφέρεια του Νοτιοανατολικού Σύδνεϋ - South Eastern Sydney Local Health District.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/seminar-on-loss-and-grief-in-sydney/8tceoiq5q

Περισσότερα επεισόδια

«Νεάντερταλ» ονομάζεται η νέα παράσταση του Alex Lykos

«Νεάντερταλ», είναι ο τίτλος της νέας παράστασης του Ελληνοαυστραλού ηθοποιού και σκηνοθέτη Άλεξ Λύκου (Alex Lykos), που εξερευνά ένα εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό θέμα και ανεβαίνει τις αμέσως προσεχείς ημέρες στο Factory Theatre, στο προάστειο Marrickville του Σύδνεϋ.

Queensland: Βρέθηκαν φωλιές από απειλούμενες με εξαφάνιση χελώνες

Ένας πρόσφατα ανακαλυφθείς πληθυσμός χελωνιών που απειλούνται με εξαφάνιση και βρίσκεται μόνο σε μια μικρή συλλογή υδάτινων περιοχών του Κουίνσλαντ, όχι μόνο επιβιώνει αλλά φαίνεται να ευδοκιμεί.

Η σχέση Τραμπ – Ερντογάν, η Ελλάδα και η Κύπρος

Τι σημαίνει ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας; Σε αυτό το ερώτημα, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μπιλκέντ της Άγκυρας, Ιωάννης Γρηγοριάδης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Ελληνικό Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS.