podlist.gr

Spetsofai with sausages and peppers - Σπετσοφάι με λουκάνικα και πιπεριές

As an accompaniment to your drink, but also for the beautiful company of friends, spetsofai is the best choice, especially during the cold winter months. We hear more from chef Rafail Patera, as part of the "The World of Flavours" segment. - Συνοδευτικό για το ποτό σας, αλλά και την όμορφη συντροφιά φίλων, το σπετσοφάι αποτελεί την καλύτερη επιλογή, ειδικότερα τους κρύους μήνες του χειμώνα. Περισσότερα ακούμε από τον σεφ Ραφαήλ Πατέρα, στο πλαίσιο της ενότητας "Ο κόσμος των Γεύσεων".

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/spetsofai-with-sausages-and-peppers/5znzxwp00

Περισσότερα επεισόδια

Επίκαιρο: "καταστροφική" η πολιτική του πολυπολιτισμού υποστηρίζει η Hanson -έντονες αντιδράσεις

Κατάργηση του πολυπολιτισμού και των κρατικών μέσων ενημέρωσης, εύκολες απολύσεις εργαζομένων και χρήση πυρηνικής ενέργειας, ήταν ανάμεσα στις πολιτικές που παρουσίασε η Pauline Hanson στην πρώτη της ομιλία στην Εθνική Λέσχη Τύπου στην Καμπέρα.

Κουήνσλαντ: Νέα ελπίδα για τη διάσωση σπάνιου βόρειου wombat

Νέα έρευνα δείχνει ότι το απειλούμενο βόρειο wombat μπορεί να επιβιώσει και να φτιάξει φωλιές σε περισσότερους τύπους εδάφους απ’ ό,τι πιστευόταν, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες περιοχές διατήρησης στο Κουίνσλαντ.

Από το Κάιρο στο Gold Coast και το ταξίδι μιας Ελληνίδας πρωτοπόρου της αισθητικής

Η Θεανώ (Τίνα) Βογιατζή-Viney από το Goldcoast της Κουηνσλάνδης τιμήθηκε για την πολυετή της προσφορά στον κλάδο της ομορφιάς και της αισθητικής. Έλαβε το Μετάλλιο του Τάγματος της Αυστραλίας (Medal of the Order of Australia – OAM), την Ημέρα των Γενεθλίων του Βασιλιά