podlist.gr

Το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου και η αντιμετώπιση του

Ο γενικός γιατρός, Γιώργος Σταμπέλος, μας δίνει συμβουλές για την αντιμετώπιση μιας πάθησης, από την οποία πάσχει, περίπου το 15-20% του αυστραλιανού και ελληνικού πληθυσμού.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/how-to-deal-with-ibs-the-irritable-bowel-syndrome/dshjtdmfq

Περισσότερα επεισόδια

100 χρόνια «Ελληνικός Κήρυκας»: Η εφημερίδα που κατέγραψε έναν αιώνα ιστορίας της ομογένειας

Εκατό χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας συμπληρώνει φέτος η ομογενειακή εφημερίδα «Ελληνικός Κήρυκας», η μακροβιότερη ελληνόγλωσση εφημερίδα της Αυστραλίας. Η συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό ορόσημο, όχι μόνο για την ίδια την εφημερίδα αλλά και για την ιστορία του Ελληνισμού της Αυστραλίας.

Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό διαβλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εκτιμά ότι υπάρχει νέα κινητικότητα στο Κυπριακό, με φόντο την έκθεση Γκουτέρες, τις επαφές της απεσταλμένης του ΟΗΕ και τις ευρωπαϊκές προσπάθειες για άτυπη πενταμερή διάσκεψη.