podlist.gr

Τον «κέρασε» (τριπλό) πικρό φαρμάκι!

Στη νίκη με 3-1, με ανατροπή στο σκορ, χαλώντας την γιορτή του Ολυμπιακού για την συμπλήρωση 99 χρόνων από τη γέννηση του συλλόγου, προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Σουπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα στην Τούμπα από τον Άρη με 1-0.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/panathinaikos-wins-the-derby-with-an-upsetclick-to-apply/elzuv4jv9

Περισσότερα επεισόδια

Australian Championship: Καλά στην υγεία του ο Γ. Αναστασιάδης- έτοιμος για την αναμέτρηση για τα ημιτελικά

Ελλάς Μελβούρνης και Μέγας Αλέξανδρος θα αναμετρηθούν στην ημιτελική φάση του Australian Championship το ερχόμενο Σάββατο, εξέλιξη που σημαίνει ότι μία ομογενειακή ομάδα θα είναι στον μεγάλο τελικό της νέας αυτής εθνικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στην Αυστραλία.

Ανταπόκριση-Κουηνσλάνδη: 160.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από εκτεταμένες καταιγίδες

Οι σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν το Νοτιοανατολικό Κουίνσλαντ προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, αφήνοντας περισσότερα από 160.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, διακόπτοντας τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και οδηγώντας στο κλείσιμο σχολείων, ενώ οι αρχές αγωνίζονται να αποκαταστήσουν τις ζωτικές υποδομές εν μέσω προβλέψεων για συνέχιση της κακοκαιρίας.

Η ΑΕΚ «άλωσε» τη Φλωρεντία – Νίκες για Παναθηναϊκό και Ομόνοια, αήττητη η ΑΕΚ Λάρνακας

Μια ονειρική ευρωπαϊκή βραδιά έζησαν οι ελληνικές και κυπριακές ομάδες στα γήπεδα του Europa και του Conference League, ολοκληρώνοντας την 4η αγωνιστική με εντυπωσιακό απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας έκαναν αποφασιστικά βήματα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ.