podlist.gr

"Turkey can not achieve an easy victory with Greece" - "Η Τουρκία δεν μπορεί να πετύχει εύκολη νίκη με την Ελλάδα"

The war rhetoric expressed by senior Turkish officials is being handled calmly by Greece. Analysts estimate that despite any threats, Greece is not an easy target and Turkey will not try anything in the Aegean if it is not sure of victory. - Οι πολεμικές ιαχές που εκφράζουν ανώτεροι αξιωματούχοι της Τουρκίας, αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία εκ μέρους της Ελλάδας. Aναλυτές εκτιμούν πως παρά τις όποιες απειλές, η Ελλάδα δεν είναι εύκολος στόχος και η Τουρκία δεν θα επιχειρήσει κάτι στο Αιγαίο, εάν δεν είναι σίγουρη για την νίκη.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/turkey-can-not-achieve-an-easy-victory-with-greece/2h20acjzz

Περισσότερα επεισόδια

Λάζαρος Παπασάββας: Ποιος είναι ο Ελληνοαυστραλός νέος μάνατζερ του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Αυστραλο-Κύπριος επιχειρηματίας από τη Μελβούρνη Λάζαρος Παπασάββας είναι ο άνθρωπος που εδώ και λίγο διάστημα έχει τον ρόλο του «μάνατζερ» στην ομάδα του Έλληνα πρωταθλητή της αντισφαίρισης Στέφανου Τσιτσιπά

Γέφυρες με την ομογένεια χτίζουν ο Μητροπολίτης Φλώρινας και ο Δήμαρχος της πόλης

Στην Αυστραλία βρίσκονται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα ο Μητροπολίτης Φλωρίνης -Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλειος Γιαννάκης, στο πλαίσιο επίσκεψης με στόχο την ενίσχυση των δεσμών με την ομογένεια και την ανάπτυξη συνεργασιών με παροικιακούς φορείς.