podlist.gr

Βαγγέλης Λιόλιος: «Ο Γιάννης θέλει να είναι στην Εθνική το ίδιο και εμείς»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας SBS, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος. Ο κ. Λιόλιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας, τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το μέλλον της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/vangelis-liolios-giannis-wants-to-be-in-the-national-team-and-so-do-we/oszs603g5

Περισσότερα επεισόδια

Νέο είδος δεινοσαύρου παρουσιάστηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου

Ένα νέο είδος δεινόσαυρου αποκαλύφθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Ο Enigmacursor ήταν ένας μικρός φυτοφάγος δεινόσαυρος που ζούσε πριν από περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια, δίπλα σε μεγαλύτερα θηρία όπως ο Στεγόσαυρος και ο Διπλόδοκος.