podlist.gr

Υπόσχεση για περαιτέρω στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας έδωσε από το Βατικανό ο Αυστραλός πρωθυπουργός

Υπόσχεση για περαιτέρω στρατιωτική στήριξη στην Ουκρανία έδωσε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Άνθονι Αλμπανίζι κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο περιθώριο της τελετής ενθρόνισης του Πάπα Λέοντα ΙΔ' στο Βατικανό.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/the-australian-prime-minister-promised-further-military-assistance-to-ukraine-from-the-vatican/xvl706m5j

Περισσότερα επεισόδια

Καύσωνας και φωτιές έθεσαν σε επιφυλακή την Ελλάδα – Διπλωματικό παρασκήνιο σε Λιβύη και Αιγαίο

Την ώρα που η Ελλάδα βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με ακραία καιρικά φαινόμενα και εκτεταμένες πυρκαγιές, στο διπλωματικό πεδίο εξελίξεις σε Λιβύη και Αιγαίο δημιούργησαν νέα δεδομένα για την Αθήνα.

Πάνδημο το ύστατο χαίρε στον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Ζορμπαλά

Με πάνδημη συμμετοχή και βαθιά συγκίνηση τελέσθηκε σήμερα το πρωί η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Ζορμπαλά, στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο προάστειο Redfern του Σύδνεϋ.

«Δεν ξεχνώ»: Η παροικία τίμησε την επέτειο της εισβολής στο Martin Place του Σύδνεϋ

Με την συμμετοχή εκπροσώπων από περισσότερους από 60 ομογενειακούς φορείς και συμπαροίκων πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο κενοτάφιο του Martin Place στο Σύδνεϋ, για τα 51 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.