podlist.gr

Shot Clock Podcast
Shot Clock Podcast

Οι ομάδες που ξεχωρίζουν στο ΝΒΑ, ο διεκδικητής του θρόνου του Γιάννη, Kyrie trade ideas, φαντασιακά πουλέν και μερικές...εκπλήξεις!

Ίσως αυτό να είναι το ΕΝΑ, το επεισόδιο δηλαδή που είναι το καλύτερο μας (όπως πάντα, μέχρι το επόμενο!). Σε αυτό λοιπόν το Podcast κάνουμε μια (πολύ μεγάλη) βόλτα στη λίγκα, παίζουμε True or False, δημοσιεύουμε τη νέα έκδοση του MVP Ladder και εγκαινιάζουμε ένα νέο, απολαυστικό παιχνίδι!

Hosts: Τσολάκης Νίκος και Πρόδρομος Μπούτης

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/shot-clock/episodes/Kyrie-trade-ideas-e1qn6e3

Περισσότερα επεισόδια

🔥ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ; ft ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

🏀Στο σημερινό επεισόδιο Euroleague Special powered by pamestoixima.gr, παρέα με τον γίγαντα και πρώην διεθνή στη χρυσή γενιά του ελληνικού μπάσκετ Λάζαρο Παπαδόπουλο συζητάμε για το roster της εθνικής, τις απαιτήσεις και τις αδυναμίες μας, με τον Λάζο να μοιράζεται μαζί μας γνώση για την εθνική, τα βασικά του "5" και πολλά ακόμα σε ένα απολαυστικό επεισόδιο!🗣Απολαύστε το!