podlist.gr

S01E50 - Γουέλκαμ Φωκίωνα του δε Πίστα Μπόιζ Πόντκαστ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να μεταφράζει κανείς video games; Μην ανησυχείτε, Τα Παιδιά της Πίστας έχουν μαζί τους τον κατάλληλο άνθρωπο για να συζητήσουν το θέμα! Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μετάφραση ενός παιχνιδιού, πόσο δύσκολη είναι και πόσο κοστίζει; Τι ισχύει για την ελληνική αγορά και γλώσσα; Τα Παιδιά της Πίστας ποστάρουν διαρκώς στο Instagram(@timkour και @sir_pretender). Ακούγονται τα κομμάτια Half Bit (Kevin MacLeod), Check One (Isaac Larson) και The Closest Without Going Over (The Whole Other).

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/pista-boys/episodes/S01E50---e10s3mm

Περισσότερα επεισόδια

S04E27 - Οι τίτλοι που ξεχωρίσαμε από τα events του καλοκαιριού

Ο Ιούνιος ήταν για ακόμα μια φορά τίγκα στα παιχνίδια! Summer Game Fest, Xbox Games Showcase, State of Play, Nintendo Direct μας έφεραν πιο κοντά με δεκάδες τίτλους. Ποιους όμως ξεχωρίσαμε εμείς;Τίμος Κουρεμένος, Πέτρος Κηπουρόπουλος και Κωνσταντίνος Δημόπουλος ή αλλιώς Τα Παιδιά της Πίστας, όπως πάντα με nerdgasm διάθεση.

S04E26 - Next gen καταστάσεις

Τα Παιδιά της Πίστας επέστρεψαν και αποκαλύπτουν την αιτία της σιγής ασυρμάτου τους! Με έναν άξιο αντικαταστάτη του Τίμου που γυρίζει την Ευρώπη (ελπίζουμε όχι με οτοστόπ) συζητούν πώς πέρασαν τον χρόνο τους και μιλούν για την επόμενη γενιά (κονσολών και όχι μόνο).Τίμος Κουρεμένος, Πέτρος Κηπουρόπουλος και Κωνσταντίνος Δημόπουλος ή αλλιώς Τα Παιδιά της Πίστας, όπως πάντα με nerdgasm διάθεση.

S04E25 - Άλλο ένα επεισόδιο σύγχυσης και γέλιου

Τα Παιδιά της Πίστας επιστρέφουν στην καθημερινότητα ύστερα από ένα τρελό, τρελό Πάσχα και... δεν έχουν θέμα. Οπότε κάνουν ένα ποτ πουρί με ολίγη από gaming, κάτι ψιλά από σειρές και φαγιά.Τίμος Κουρεμένος, Πέτρος Κηπουρόπουλος και Κωνσταντίνος Δημόπουλος ή αλλιώς Τα Παιδιά της Πίστας, όπως πάντα με nerdgasm διάθεση.