podlist.gr

The Film Pit
The Film Pit

S03E22 - KOYMIT-EIΡΕ: Ιρλαν-Δον Ζουάν με 3 νταν – Fatal Deviation

Όταν ο Στυλιανός Καρακάσης μιλάει, όταν ο Στυλιανός Καρακάσης προτείνει, όταν ο Στυλιανός Καρακάσης χτυπάει την γροθιά στο τραπέζι , εκτοξεύοντας τα Πουφουλέτι στον βαρύ απο τέχνη αέρα του υπογείου, καμία άλλη κουβέντα δεν χωράει. Οπότε Φέηταλ Τιβιέσιο; ΦΕΗΤΑΛ ΤΙΒΙΕΣΙΟ θα δούμε και σε στάση προσοχής μάλιστα. ΤΕΛΟΣ.

Το στόρι ενός μαχητικού, παρεξηγημένου και ελαφρώς ευέξαπτου χωριατο-καρατέκα, ο οποίος επιστρέφει στο όχι και τόσο φιλόξενο κατσικοχώρι του για να μάθει ποιος έφαγε μπαμπέσικα τον πατέρα του, τον Γιώργο Σφέτα της Ιρλανδίας.

Δεν είναι όμως μονάχος. Μαζί του, μια ξανθιά μπαρόβια (περίπου) και ένας μάγος με εμφανώς κατουρημένη ποδιά, που θα τον οδηγήσουν στο Ιρλανδικό Κουμιτέ, ένα σταβλο-ταβερνοξυλικο τουρνουά όπου όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν είναι οφ λίμιτς, εκτός αν θες κανονικό φωτισμό, οπότε ναι, είναι οφ λίμιτς, με το ζόρι πήραμε 20 μπαταρίες απο το περίπτερο για τις κάμερες. Οκ, την ΜΙΑ κάμερα.

Κάποιοι γελοίοι μίλησαν για τη χειρότερη ταινία όλων των εποχών. Όχι όμως ο Στυλιανός Καρακάσης ο οποίος έβαλε τα στήθια του μπροστά και είπε περήφανα "ως εδω. το ρηντεμψιο σονγκ της σπουδαιότερης ξυλοφορτόγκας που έχει γίνει με ένα καφάσι Γκίνες ξεκινάει ΕΔΩ. Απο την Αγία Ζώνη".

Ηντζόη.

Πηγή: https://sacredbelt.com/pod/the-film-pit/694

Περισσότερα επεισόδια

S09E16 - A Film Pit Special - 2025 So Far

Ο Αχιλλέας φεύγει για περιοδεία στο Αμέρικα, εμείς ακόμα δεν έχουμε γυρίσει δεύτερη φουρνιά βιδεο-προλογκζ, οπότε προσφέρουμε μια μερίδα ανασκόπησης των ταινιών του 2025 ΣΟ ΦΑΡ.Ποιες μας άρεζαν, ποιες όχι και τελικά, ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΑΝΓΚΟΒΕΡ;Μόνο αν πατήσετε ΠΛΕΗ στο ποδκαστ αυτής της εβδομάδας θα το δείτε. Σι γιου λεητερ κιντζ.

S09E15 - A Film Pit retrospective special - King On Screen

Πασχαλιάτικο Στηβεν-Κινγκ-ικο σπέσιαλ επειδής ακόμα δεν έχουμε γυρίσει νεα βίδεο προλογκζ; Ναι διατι ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;Μας αρέζει η δουλειά του Στίβεν, είπαμε να συγκρίνουμε σημειώσεις και να εξετάσουμε τις ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ μεταφορές του υλικού του σε μικρή και μεγάλη οθόνη.Τι καλύτερο σαν συνοδευτικό στα αρνιά σούβλας και τις μαγειρίτσες;ΓΙΟΡ ΓΟΥΕΛΚΑΜ.

S09E14 - A Film Pit retrospective special - CBGB

Καλησπέρα πέρα για πέρα. Γίνεται να πάρεις μια εποχή που τα είχε όλα και να την κάνεις σαν Ντίζνεη τίβι μούβι;Γίνεται να πάρεις την ιστορία του ναού ενός ολάκερου κινήματος και να τηνε κάνεις να μοιάζει λιγότερο ενδιαφέρουσα απο τις στιλιστικές επιλογές του Χατζηνικολάου;Και τελικά γίνεται να δώκεις ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ σε κάστινγκ και να μην πετύχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ;Αν πιστέψει κανείς τους άφθονους...