podlist.gr

The Film Pit
The Film Pit

S03E24 - ΓΥΜΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – SAVAGE STREETS

Η Λίντα Μπλερ δηλώνει πλέον πλήρως εξορκισμένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καμιά φλωράτζα. Αντιθέτως. Στο Σαβατζστρητς είναι πλέον μια δυναμική αρχηγός συμμορίας, σκληρή σαν ατσάλι και ταυτόχρονα κουλ ηνάφ ώστε να μην την προκαλεί καμία απο τις φίλες της για την αρχηγία.

Σε βραδυνή έξοδο όμως το γκερλ-γκανγκ τα βάζει με συμμορίτικη ομάδα γλίτσηδων / κακοποιών / παλιανθρώπων επί του γενικοτέρις, κάτι το οποίο "ξεκλειδώνει" έξτρα λέβελ καφρίλας με βιασμούς, δολοφονίες και λοιπές δραστηριότητες.

Η Λίντα εν τέλει τα παίρνει (αφού περνάει ένα υπέροχο βράδυ στην ντίσκο Τοτέμ, ή κάποια ανάλογη), ψωνίζει οπλισμό μεσαιωνικού τύπου και ξεχύνεται για ΡΗΒΕΝΤΖ.

Με μέγα Τζον Φάρναμ να τραγουδάει τα μπλουζ της ντεκολτιανής εκδίκησης, το Σαβατζστρητς κάμει τικ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα κουτάκια της εξπλοητέσιο λίστας και σερβίρεται ως ένα άξιο Deathwish-a-like, high-school-ικό crossover που τα καταφέρνει χωρίς να προσπαθήσει και πολύ. Και αν αυτό δεν είναι παράσημο για μια τέτοια ταινία, AH NTONO ΓΟΥΑΤ ΙΖ.

Πηγή: https://sacredbelt.com/pod/the-film-pit/692

Περισσότερα επεισόδια

S10E05 - ΣΑΙ Φ... ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ

Τελευταίο Film Pit για το 2025 και σας έχομε ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάτι ΖΜΠΕΣΙΑΛ.Ο Αγιοβασιλης μπαίνει στο μάτι των Αρειανών οι οποίοι με αρχηγό τους τον Γιώργο Κολτσιδα βγαίνουν στο γήπεδο φιλες και φίλοι βλέπετε εδω. Μεγάλη αγωνία προφανως σε αυτον τον Χριστουγεννιάτικο αγώνα κυπέλλου και το μονο που μένει είναι το σφύριγμα του διαιτητή. Φοβερή ατμόσφαιρα μεσα στο γήπεδο Χαρίλαου, άλλωστε και επισης κι...

S10E04 - ΣΦ... ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ

Αποτυχημένος ηθοποιός και ΜΠΑΝΤΙΝΓΚ ΘΕΣΠΙΑΝ πιάνει δουλειά στην Ευδαπ, αλλά έχει απλήρωτους λογαριασμούς, το κόβουν τα νερά και μετα τον πανε δικαστικά γιατι οι άνθρωποι δεν έχουν καρδιά χριστουγεννιάτικα. Ίσως και όχι βέβαια, αλλά απολαύστε το ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ του χριστουγεννιάτικου two parter μας και μην πιάσετε δουλειά στην Ευδαπ. Οι άνθρωποι ειναι τρελοί.

S10E03 - OI ΜΕΓΑΛOI ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΑΙ-ΤΙ

Μουστακαλής υπεράνδρας κυνηγάει ρέμπελα ρομπότια σε ένα μέλλον που ανήκει στο παρελθόν, σε αυτό το toaster-meets-lip-slug sci-fi δρασοπιάτο, με μια γερή εσάνς της Μεγάλη των Μπάτσων Σχολής thrown in for good measure.Δουλευει; Όχι πάντα. Μας νοιάζει; Ο Στέλιος δεν έχει δει καν την ταινία οπότε βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα