podlist.gr

The Film Pit
The Film Pit

S03E36 - ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΗΡΩΪΝΗ – DARK ANGEL

Γεια σας φίλοι μου, με λένε Ντολφ Λούντγκρεν και όταν δεν σπάω ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τα μούτρα του Σιλβέστρου Σταλόνη και δεν κάθομαι με την κωλοχαράδρα όξω σε υπόνομους, φοράνω το καλό μου δερμάτινο και κυνηγάω εμπόρους ναρκωτικών απο άλλους πλανήτες.

Στο πλευρό μου, έχω πάντα την κοφτερή μου ατάκα, την αγαπημένη σύντροφο που τόσα έχει τραβήξει απο εμένα αλλά με αγαπάει γιατί είμαι τσίφτης και τον Λάμπρο, έναν ταλαντούχο αλλά εκνευριστικά νομοταγή πράκτορα της ΦΙΜΠΑ, ή του ΕΦΜΠΙΑΗ πως το λένε τέλος πάντων.

Σε αυτό το σημείο να πω ότι σε περίπτωση που θέλετε να έχετε την γνώση, ότι αν ποτέ ψάχνετε να βρείτε εμπόρους ναρκωτικών απο το διάστημα, τότε απλά ψάξτε για τύπους που μοιάζουν ότι πηγαίνουν στο Νταρκ Σαν ή σε πάρτι του Ζορζ Φακίνος. Είναι καλός μπούσουλας θαρρώ.

Σε άλλα νέα, ρε σεις τι οπλάρες έχουν οι εξωγήινοι ας πούμε; Δηλαδή οκ, 90ς action αλλά τι μπαζούκα χειρός είναι δαύτα; Δεν είχαν τίποτα πιο μαζεμένο;

Σε κάθε περίφτωση: ΤΑΡΚ ΕΗΝΖΕΛ. ΟΒΕΡΝΤΟΟΥΖ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ


Πηγή

Περισσότερα επεισόδια

S10E21 - A Film Pit Special - Σύγκρουση Γιγάντων

Ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του είδους. Οι απόλυτοι μποξ όφις αντίπαλοι. Ποιος όμως ήταν καλύτερος στο τένις; Ποιος τραγουδούσε καλύτερα το Δυο Πόρτες Έχει Η Ζωή και ποιος τελικά έφτασε μια ανάσα απο το να παίξει απέναντι στον Κώστα Βουτσά στον Ιππότη της Λακούβας;Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα δεν θα απαντηθούν στο νέο μας σπέσιαλ.Αλλά νταξ, λέμε άλλα.ΤΙΟΥΝ ΙΝ.

S10E20 - ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΕΝΤ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΟΒ ΧΑΡΡΙΣΟΝ

Άλλο θέλαμε να κάνουμε, άλλο μας βγήκε.Και πως αλλιώς να γίνει όταν μαθαίνουμε ότι ο Ρίτσαρντ Χάρισον, ο πρώτος άγιος της Αγίας Ζώνης, ο υπέροχος μουστακαλής που άνοιξε πρώτος την πόρτα του Φιλμ Πιτ, έπιασε 90 και μας άφησε.Μια εκπομπή αφιέρωμα λοιπόν στον μεγάλο της Αγίας Ζώνης, ένα αντίο στον υπέρτατο.

S10E19 - ΨΥΧΕΔΑΛΙΕΝ VS ΠΡΕΖΑΤΟΡ

Δέκατη σεζόν τέλος με ένα ακόμα φήβερ ντρημ της Νέας Υόρκης, ένα επικό Σιντερέλα στόρι αλλα με λιιιιγο παραπάνω sci fi και λιιιιιγο παραπανω σεξ.Γουορχολικη φασούλα, στιλιστικά αποτυπώματα που έδωσαν ψωμάκι σε πολλά μυαλά ΦΟΡ ΓΙΑΡΣ ΛΕΗΤΕΡ και μια ταινία ΠΑΛΕΤ ΚΛΕΝΖΕΡ για να τελειώσουμε άλλη μια κινηματογραφική λίστα.Ονγουορντ του δε νεξτ.