podlist.gr

The Film Pit
The Film Pit

S03E36 - ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΗΡΩΪΝΗ – DARK ANGEL

Γεια σας φίλοι μου, με λένε Ντολφ Λούντγκρεν και όταν δεν σπάω ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τα μούτρα του Σιλβέστρου Σταλόνη και δεν κάθομαι με την κωλοχαράδρα όξω σε υπόνομους, φοράνω το καλό μου δερμάτινο και κυνηγάω εμπόρους ναρκωτικών απο άλλους πλανήτες.

Στο πλευρό μου, έχω πάντα την κοφτερή μου ατάκα, την αγαπημένη σύντροφο που τόσα έχει τραβήξει απο εμένα αλλά με αγαπάει γιατί είμαι τσίφτης και τον Λάμπρο, έναν ταλαντούχο αλλά εκνευριστικά νομοταγή πράκτορα της ΦΙΜΠΑ, ή του ΕΦΜΠΙΑΗ πως το λένε τέλος πάντων.

Σε αυτό το σημείο να πω ότι σε περίπτωση που θέλετε να έχετε την γνώση, ότι αν ποτέ ψάχνετε να βρείτε εμπόρους ναρκωτικών απο το διάστημα, τότε απλά ψάξτε για τύπους που μοιάζουν ότι πηγαίνουν στο Νταρκ Σαν ή σε πάρτι του Ζορζ Φακίνος. Είναι καλός μπούσουλας θαρρώ.

Σε άλλα νέα, ρε σεις τι οπλάρες έχουν οι εξωγήινοι ας πούμε; Δηλαδή οκ, 90ς action αλλά τι μπαζούκα χειρός είναι δαύτα; Δεν είχαν τίποτα πιο μαζεμένο;

Σε κάθε περίφτωση: ΤΑΡΚ ΕΗΝΖΕΛ. ΟΒΕΡΝΤΟΟΥΖ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ

Πηγή: https://sacredbelt.com/pod/the-film-pit/680

Περισσότερα επεισόδια

S10E04 - ΣΦ... ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ

Αποτυχημένος ηθοποιός και ΜΠΑΝΤΙΝΓΚ ΘΕΣΠΙΑΝ πιάνει δουλειά στην Ευδαπ, αλλά έχει απλήρωτους λογαριασμούς, το κόβουν τα νερά και μετα τον πανε δικαστικά γιατι οι άνθρωποι δεν έχουν καρδιά χριστουγεννιάτικα. Ίσως και όχι βέβαια, αλλά απολαύστε το ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ του χριστουγεννιάτικου two parter μας και μην πιάσετε δουλειά στην Ευδαπ. Οι άνθρωποι ειναι τρελοί.

S10E03 - OI ΜΕΓΑΛOI ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΑΙ-ΤΙ

Μουστακαλής υπεράνδρας κυνηγάει ρέμπελα ρομπότια σε ένα μέλλον που ανήκει στο παρελθόν, σε αυτό το toaster-meets-lip-slug sci-fi δρασοπιάτο, με μια γερή εσάνς της Μεγάλη των Μπάτσων Σχολής thrown in for good measure.Δουλευει; Όχι πάντα. Μας νοιάζει; Ο Στέλιος δεν έχει δει καν την ταινία οπότε βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα

S10E02 - ΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΙΝΤΙ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Γυρίσματα στην Ακρόπολη, στο Ζάππειο, σε λούνα παρκ, σε λουσατα ξενοδοχεια, Τα Παιδια του Πειραιά να παιζονε απο πισω βγαλμένα απο τα σπλάχνα ενός Κάσιο ΙΣΩΣ των δεκα ευρω.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΙΟΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ.Μιλάμε δηλαδής για ταινία υψηλότατων κινηματογραφικών στάνταρ, όχι παίξε γέλασε.Τι άλλο να κανει το...