podlist.gr

The Film Pit
The Film Pit

S08E00 - AMERICAN SHAOLIN LIVE

Τα είπαμε. Τα ξαναλέμε. Μας πολεμάνε τα συστήματα. Ίσως και ο Κώστας Μπίγαλης. Οκ όχι ο Κώστας Μπίγαλης μπορεί να κάμαμε λάθος αλλά οκ το είπαμε τώρα, δε σβήνει.

Εδώ λοιπόν είναι το AUDIO TRACK του μαρτυρικού κομεντέρι σέσιο για το Αμέρικαν Σαολίν που κατακεραυνώθηκε από ξένα κέντρα αποφάσεων.

Η ιστορία της ταινίας είναι μοναδικιά και γεμάτη από νοήματα και εσείς μποράτε πλέον να δείτε την ταινία και μετά να ακούσετε τι είπαμε ή πρώτα να ακούσετε τι είπαμε και μετά να τη δείτε η ΤΕΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

**** ΠΡΕΗΚΙΝ ΝΙΟΥΖ ****

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΑΣΕ. Καλά δεν έχασε αλλα τέλως πάντως βρήκαμε μια γωνία του ίνορνετ που κρατάει μια πιο χαλαρή στάση στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων. Βαράτε το παρακάτω λινκ για να φαν τα μάτια σας αγνό, ατόφιο λάηβ κόμεντερι χωρίς συντηρητικά: https://www.dailymotion.com/video/kI5dSQ7Pb5w3PqAzfaY

Πηγή: https://sacredbelt.com/pod/the-film-pit/597

Περισσότερα επεισόδια

S09E16 - A Film Pit Special - 2025 So Far

Ο Αχιλλέας φεύγει για περιοδεία στο Αμέρικα, εμείς ακόμα δεν έχουμε γυρίσει δεύτερη φουρνιά βιδεο-προλογκζ, οπότε προσφέρουμε μια μερίδα ανασκόπησης των ταινιών του 2025 ΣΟ ΦΑΡ.Ποιες μας άρεζαν, ποιες όχι και τελικά, ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΑΝΓΚΟΒΕΡ;Μόνο αν πατήσετε ΠΛΕΗ στο ποδκαστ αυτής της εβδομάδας θα το δείτε. Σι γιου λεητερ κιντζ.

S09E15 - A Film Pit retrospective special - King On Screen

Πασχαλιάτικο Στηβεν-Κινγκ-ικο σπέσιαλ επειδής ακόμα δεν έχουμε γυρίσει νεα βίδεο προλογκζ; Ναι διατι ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;Μας αρέζει η δουλειά του Στίβεν, είπαμε να συγκρίνουμε σημειώσεις και να εξετάσουμε τις ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ μεταφορές του υλικού του σε μικρή και μεγάλη οθόνη.Τι καλύτερο σαν συνοδευτικό στα αρνιά σούβλας και τις μαγειρίτσες;ΓΙΟΡ ΓΟΥΕΛΚΑΜ.

S09E14 - A Film Pit retrospective special - CBGB

Καλησπέρα πέρα για πέρα. Γίνεται να πάρεις μια εποχή που τα είχε όλα και να την κάνεις σαν Ντίζνεη τίβι μούβι;Γίνεται να πάρεις την ιστορία του ναού ενός ολάκερου κινήματος και να τηνε κάνεις να μοιάζει λιγότερο ενδιαφέρουσα απο τις στιλιστικές επιλογές του Χατζηνικολάου;Και τελικά γίνεται να δώκεις ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ σε κάστινγκ και να μην πετύχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ;Αν πιστέψει κανείς τους άφθονους...