podlist.gr

#98: Φάκελος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όλη η αλήθεια πίσω από την επικείμενη πώληση της

Με τα νέα της εξαγοράς του 25% της Manchester United από τον Sir Jim Ratcliffe μία ήταν η ερώτηση που διερωτήθηκαν οι περισσότεροι φίλαθλοι του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Αν αυτό είναι η αρχή του τέλους των Glazers. Και η απάντηση σε αυτό είναι το «είναι περίπλοκο». 

Σε αυτό το πόντκαστ λοιπόν αφού πρώτα κάνουμε μία αναδρομή στο «έργο» των Glazers στην ομάδα και γιατί όλοι οι οπαδοί της ομάδας τους θέλουν εκτός αυτής, απαντάμε σε όλα τα καίρια ερωτήματα για την εξαγορά της και αναλύουμε το τι θα πρέπει να περιμένουν από εδώ και πέρα οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων. 

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/the-pub-tales/episodes/98-e2ekn1d

Περισσότερα επεισόδια

#156: Το νέο μεγάλο beef της Πρέμιερ Λιγκ!

Αυτό το καλοκαίρι πέρα από μεταγραφές μας έδωσε απλόχερα και ένα νέο μεγάλο μπιφ στην Πρέμιερ Λιγκ! Αυτό της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Κρίσταλ Πάλας! Πώς όμως προέκυψε αυτό; Ποια είναι η ιστορία πίσω από τον υποβιβασμό της Κρίσταλ Παλας στο Conference League και ποιος ο ρόλος της Φόρεστ σε αυτό; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα ακούτε σε αυτό το πόντκαστ!

#155: Οι 10 πιο γελοίοι τραυματισμοί στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου

Καλοκαίρι σημαίνει ανάλαφρη διάθεση και έτσι και εμείς σε αυτό το πόντκαστ είπαμε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας! Έπειτα από ενδελεχή και εξονυχιστική έρευνα λοιπόν μελετήσαμε όλους τους γελοίους τραυματισμούς στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου και σας παρουσιάζουμε τους 10 πιο γελοίους εξ αυτών σε αυτό το δροσερό επεισόδιο!

#154: Αξιολογούμε όλες τις φήμες του φετινού καλοκαιριού στην Πρέμιερ Λιγκ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι μεταγραφικές φήμες δίνουν και παίρνουν κάθε μέρα! Έτσι λοιπόν και εμείς, σε αυτό το ποντκαστ επικαιρότητας, ερχόμαστε να αναλύσουμε τα σημαντικότερα νέα και φήμες που συζητιούνται στις παμπς του νησιού, πάντα με το γνωστό παμπικό και παρεΐστικο στυλ μας.