Γιατί τρελαινόμαστε με το φαγητό της Θεσσαλονίκης;
Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σαλονικιώτικο εστιατόριο της Ζωής Παρασίδη; Σε ποιο μαγαζί επιστρέφει κάθε φορά που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξανδρος Διακοσάββας; Γιατί τα σουβλάκια πάνω είναι τόσο ωραία; Τι φάση με τον μόνιμο χαμό στα Λαδάδικα; Γιατί, εν τέλει, μας αρέσει τόσο πολύ το φαγητό εκεί;
Η αρχισυντάκτρια και ο διευθυντής σύνταξης της LiFO βρέθηκαν για λίγες μέρες στην πόλη και σχολιάζουν όσα έφαγαν, όσα τους άρεσαν και όσα ανυπομονούν να ξαναφάνε.