podlist.gr

#συνομιλωνταςμεσυγγραφεις "Το ταξίδι αλλιώς"

Στο σημερινό #συνομιλωνταςμεσυγγραφεις συναντάμε τον συγγραφέα Στράτο Πλακωτάρη και το έργο του "Το ταξίδι αλλιώς" που κυκλοφορεί από εκδόσεις iwrite.

Ο συγγραφέας μοιράζεται μαζί μας πληροφορίες για το βιβλίο του αλλά κ μας δίνει στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να σκεφτούμε το ταξίδι...αλλιώς. Με τον τρόπο αυτό σε συνδυασμό με όσα αναλύονται στο βιβλίο, κάθε ταξίδι αποτελεί εμπειρία όχι μόνο λόγω όσων βλέπουμε ή βιώνουμε όσο βρισκόμαστε σε αυτό αλλά κ λόγω των αλλαγών, της αυτογνωσίας, της αυτοεξελιξης που μπορεί να φέρει.

Πηγή

Περισσότερα επεισόδια

#συνομιλωνταςμεσυγγραφεις Lesofaudiobookclub x Ελένη Κιουσέ

Στο σημερινό #συνομιλωνταςμεσυγγραφεις η Ελένη Κιουσε με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο "Ταραξακο" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, μας μιλά τόσο για την ιστορία όσο κ για όλη της τη συγγραφική πορεία. Σε ένα επεισόδιο γεμάτο συναίσθημα, μηνύματα, ουσία. Από αυτά που τα ακούς ξανά κ ξανά γιατί κάθε φορά έχουν κάτι, ακόμα, να σου δώσουν.

#συνομιλωνταςμεσυγγραφεις Lesofaudiobookclub x Κική Κωνσταντίνου

Σε ένα επεισόδιο #συνομιλωνταςμεσυγγραφεις η συγγραφέας Κική Κωνσταντίνου μας μιλά για το σύνολο του έργου της, τον ρόλο της συγγραφής, τη σχέση με το αναγνωστικό κοινό ενώ μας δίνει κ πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τελευταίο της βιβλίο sacerbeat 19 σε μια συνομιλία που έχει να πει πολλά!!