podlist.gr

Checking the Pacenotes - S2E2 - Arctic Rally Finland 2021

Στο δεύτερο επεισόδιο του Checking the Pacenotes, ο Τζανέτος Πουλυμενάκος επιστρέφει μαζί με τον Δημήτρη Βούρδα, συζητώντας όλα τα σημαντικά σημεία του Arctic Rally Finland.

Θεματολογία:

  • Υπεροχή Tänak
  • «Μετρημένος» Rovanperä
  • Το potential του Neuville
  • Απλά ο Oliver Solberg
  • H κατάσταση της Μ-Sport

Mixing & mastering: Παναγιώτης Ντάκος

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/totalracing/episodes/Checking-the-Pacenotes---S2E2---Arctic-Rally-Finland-2021-e1u8gph

Περισσότερα επεισόδια

Undercut Redux #4: Η εποχή του Σαμουράι

Ο Max Verstappen έκανε ένα από τα πιο σπουδαία τριήμερα της ήδη λαμπρής καριέρας του στην Ιαπωνία, αφήνοντας αποσβολωμένους τόσο το δίδυμο της McLaren, όσο και το δίδυμο του Undercut που καλείται να σχολιάσει τα όσα έγιναν στην Σουζούκα.

Checking the Pacenotes S5E4: Μάχη επιβίωσης

Ένα Rally Σαφάρι από τα παλιά περίμενε τα πληρώματα κι ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει στο νέο επεισόδιο του Checking the Pacenotes. Το γιγαντιαίο προβάδισμα του Evans, η Hyundai που ανακάμπτει (;) και τα προβλήματα του Rovanpera έχουν τον κεντρικό ρόλο.

The Undercut Redux #3: Ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Τα ζενίθ και τα ναδίρ των Ferrari και McLaren στην Κίνα αποτελούν το βασικό θέμα του νέου επεισοδίου του Undercut. Πως η διπλή νίκη του Hamilton στο sprint έγινε διπλός αποκλεισμός στον αγώνα και γιατί ο Piastri έχει τα πρωτεία έναντι του Norris? Ακόμη, η πορεία του Lawson, το ξεκίνημα της Williams και ο κρυφός ήρωας των πρώτων δύο αγώνων.