podlist.gr

Checking the Pacenotes S6E1: Η μεγάλη επιστροφή

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο το δίδυμο του Checking the Pacenotes επέστρεψε στα μικρόφωνα, με τους Τζανέτο Πουλυμενάκο και Χρήστο Κονδύλη να συζητούν και να αναλύουν όλα όσα έγιναν στο αρχικό στάδιο της φετινής σεζόν στο WRC.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/totalracing/episodes/Checking-the-Pacenotes-S6E1-e3gkgl4

Περισσότερα επεισόδια

Checking the Pacenotes S6E3: Rally Ακρόπολις Preview

Το Rally Ακρόπολις είναι προ των πυλών και οι Τζανέτος Πουλυμενάκος και Δημήτρης Θεοδώρου συζητούν για όσα περιλαμβάνει η 70η έκδοση του εθνικού μας αγώνα: τα 58 πληρώματα που θα λάβουν μέρος αλλά και το απαιτητικό πρόγραμμα που θα πρέπει να καλύψουν τις τρεις ημέρες του αγώνα.

The Undercut Redux #39: Ιππότης των επτά βασιλείων

Σε μία εμφάνιση βγαλμένη από τις μεγαλύτερες ημέρες της τεράστιας καριέρας του, ο Lewis Hamilton έδειξε ότι ακόμη θυμάται ποιος είναι και πήρε μία μεγαλειώδη νίκη στην Βαρκελώνη. Το δίδυμο του Undercut Redux αναλύει έναν αυτομάτως κλασικό αγώνα και κοιτάζει το μέλλον ενός διαφορετικού πρωταθλήματος.