podlist.gr

The Undercut Redux #29: Ένα για τον δρόμο

Η εκκίνηση της F1 με το εβδομαδιαίο shakedown της Βαρκελώνης έδωσε αρκετό υλικό εντός κι εκτός πίστας για να γίνει το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Undercut Redux.


Το δίδυμο των παρουσιαστών κάνει την πρώτη ανάλυση των ομάδων που βρέθηκαν (ή και όχι) στην πίστα και σχολιάζει τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν μέσα στην χειμερινή διακοπή

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/totalracing/episodes/The-Undercut-Redux-29-e3ek67h

Περισσότερα επεισόδια

The Undercut Redux #41: Η λογική του παραλόγου

To Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας αποδείχθηκε πιο επεισοδιακό από αυτό που διαφαινόταν κι ολοκληρώθηκε με τρόπο που δεν ανέμενε κανείς. Το δίδυμο του Undercut Redux αναλύει τις ανατροπές που έκρυβε για ακόμη μία χρονιά το Silverstone, την επιστροφή του Charles Leclerc στις νίκες και το νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου.

The Undercut Redux #40: Στα όρια του αύριο

Η δεύτερη φετινή νίκη του George Russell κρίθηκε μία μέρα νωρίτερα, καθώς το πλεονέκτημα του Βρετανού ήταν, αυτή τη φορά, ανυπέρβλητο. Το Grand Prix Αυστρίας θα μείνει στην ιστορία για τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν σε κατατακτήριες κι αγώνα, καθώς και για τις ανισορροπίες που προκλήθηκαν σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Είναι το νέο επεισόδιο του Undercut Redux.

Checking the Pacenotes S6E3: Rally Ακρόπολις Preview

Το Rally Ακρόπολις είναι προ των πυλών και οι Τζανέτος Πουλυμενάκος και Δημήτρης Θεοδώρου συζητούν για όσα περιλαμβάνει η 70η έκδοση του εθνικού μας αγώνα: τα 58 πληρώματα που θα λάβουν μέρος αλλά και το απαιτητικό πρόγραμμα που θα πρέπει να καλύψουν τις τρεις ημέρες του αγώνα.