podlist.gr

The Undercut Season 2: Ο πρίγκιπας της Μελβούρνης

Στο νέο επεισόδιο του Undercut, οι Δημήτρης Βούρδας και Χρήστος Κανάκης πλέκουν το εγκώμιο του Charles Leclerc, κρατούν τα δεδομένα από Red Bull και Mercedes και συμφωνούν ότι διαφωνούν για το GP Αυστραλίας.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/totalracing/episodes/The-Undercut-Season-2-e1u8gsa

Περισσότερα επεισόδια

The Undercut Redux #14: Ο Ίκαρος έπεσε

Η φυγή του Christian Horner από την ηγεσία της Red Bull Racing ήταν το αποτέλεσμα μίας μακράς διαμάχης. Τι κρύβεται πίσω από τον διωγμό του πιο πετυχημένου διευθυντή της σύγχρονης F1 και τι εξελίξεις θα ακολουθήσουν; Το δίδυμο του Undercut Redux εκφράζει τις απόψεις του σε ένα έκτακτο επεισόδιο.

The Undercut Redux #13: Ένας πράσινος γίγαντας

Η άνοδος του Nico Hulkenberg στο βάθρο του GP Μ. Βρετανίας συγκίνησε, χαροποίησε και προσέφερε την πιο δυνατή στιγμή της φετινής σεζόν στην F1. Το Undercut Redux επιστρέφει με κύριο θέμα τον Γερμανό οδηγό, προτού σχολιάσει McLaren, Ferrari, Verstappen και τους λοιπούς ήρωες του 12ου αγώνα της χρονιάς.