Φαγητό: Ποιες παραξενιές αποκτούμε μεγαλώνοντας;
Στο νέο επεισόδιο του εβδομαδιαίου podcast τους, Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη μιλούν για τις συνήθειες και τις απαιτήσεις που αλλάζουν όταν μεγαλώνουμε, στην έξοδο για φαγητό αλλά και γενικότερα στην κουζίνα μας. Οι μυρωδιές που πλέον μας ενοχλούν, το ορεκτικό που δεν είναι τόσο ζεστό όσο θα έπρεπε, η σαλάτα που δεν είναι όπως θα τη θέλαμε. Ισχύει ότι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε λιγότερο «τολμηροί» σε νέες γεύσεις; Γιατί αναπτύσσουμε προτίμησεις σε οικεία πιάτα και δεν τις αλλάζουμε;
Θέλουμε την ησυχία μας όταν τρώμε ή νιώθουμε πιο άνετα όταν βρισκόμαστε με κόσμο; Πώς αλλάζει η στάση μας απέναντι στο delivery; Ποια είναι τα τρόφιμα που αν λείπουν από το σπίτι μας μπορεί ακόμα και να πανικοβληθούμε;
Τελικά παραμένει το φαγητό μια «περιπέτεια» και μια εξερεύνηση ή θέλουμε να είναι όσο πιο προβλέψιμο γίνεται; Και πώς επηρεάζεται η καθημερινότητά μας από τις συνήθειες που αλλάζουν;
