podlist.gr

AKMH Podcast Talks

AKMH Podcast Talks

Η φωνή μετατράπηκε στην πιο ισχυρή μορφή παρουσίας της COVID εποχής! Και κάπως έτσι, τo ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με έμπνευση από ένα trend του παρελθόντος, που αναζωπύρωσε τη δυναμική του στο σήμερα, βρήκε τον τρόπο να φέρει "κοντά" σου μοναδικές ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων, σε πρωτοπρόσωπη αφήγηση. Άκουσε τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να ξετυλίγουν το νήμα των success stories τους!

επεισόδια 16
διάρκεια 3 ώρες
συχνότητα κάθε 2 μήνες
επεισόδιο πριν
ηλικία
προσθήκη πριν

Δημήτρης Κανέλλης - Ένας δημιουργικός άνθρωπος που ασχολείται με την τεχνολογία

Το concept της ζωής για το Δημήτρη έχει ως εξής: «Δουλεύουμε, για να πληρώσουμε το αντίτιμο για κάποιες εμπειρίες που θα θυμόμαστε στο τέλος». Από την ίδρυση των σελίδων η «Ζωή στο γραφείο» και “Thank you, next”, μέχρι τη συγγραφή του βιβλίου-οδηγού για τη νέα γενιά επαγγελματιών «Όλα είναι μάταια» και το launch της δικής του εταιρείας “Imperius”, μας μεταφέρει τα vibes του μαγικού, μα και…...

Μαριάννα Πέππα - H εμπνεύστρια του Δείπνου Αγάπης στις «μυστικές» γωνιές της Αθήνας

Η Μαριάννα δεν προσπέρασε ποτέ όλες εκείνες τις φιγούρες που θολά εμφανίζονται στο οπτικό μας πεδίο όταν τρέχουμε να προλάβουμε τη ζωή που «τρέχει»! Έτσι, προσπάθησε να απαλύνει το φορτίο της αστεγίας προσφέροντας ένα Δείπνο Αγάπης στους κατοίκους των δρόμων της Αθήνας.

Γιώργος Τσακυρίδης - Από το Λευκό Πύργο “εκτοξεύτηκε” στον Κόκκινο Πλανήτη

Ο Γιώργος Τσακυρίδης από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ένιωθε να έλκεται από τα άστρα και το σύμπαν. Στα 12, όταν έπεσε στα χέρια του ο δίσκος του David Bowie, Ziggy Stardust, αποφάσισε μια μέρα να φτάσει στο διάστημα. Πράγματι τα κατάφερε, αφού όπως μας αφηγείται, συμμετείχε στην αποστολή InSight της NASA στον πλανήτη Άρη!

Παναγιώτης Τριβυζάς - Από το 100άρι στο «στίβο» της πυρόσβεσης

Ο Παναγιώτης είναι πρωταθλητής στίβου, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια αποτελεί μέλος του πυροσβεστικού σώματος. Με ειλικρίνεια και γλαφυρότητα περιγράφει τις στιγμές που πέρασε στις επιχειρήσεις πυρόσβεσης στην Αττική, αλλά και τα highlights της αθλητικής του πορείας.

Ηρακλής Τζουζίνοφ - Οι "άθλοι" του σύγχρονου Ηρακλή

O Ηρακλής ξετυλίγει το κουβάρι του δικού του μύθου στον κόσμο της Μόδας και μιλά για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του το GNTM, για τα όνειρά του, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και για τις συνεργασίες που ξεχώρισε!

Άρης Σερβετάλης - Από τα “Μήλα” και την πρόταση για Όσκαρ στην πρεμιέρα του “Man of God”

Ο Άρης Σερβετάλης, πρωταγωνιστής του πολυαναμενόμενου "Man of God", βλέπει τους χαρακτήρες και τους κανόνες της τέχνης που εκπροσωπεί, σαν μέρη ενός παιχνιδιού. Έτσι τους αντιμετωπίζει και προσαρμόζεται σε κάθε νέο ρόλο. Παραμένει ταπεινός, χωρίς να τον «απογειώνει» ως άνθρωπο η επιτυχία. Αναγνωρίζει πως το τέλμα είναι αναπόφευκτο τόσο στη ζωή, όσο και στη δουλειά. Ωστόσο, επιμένει αισιόδοξα,...

Τάκης Πουρναράκης - Ο δημοσιογράφος που είδε το Σουμάχερ να κατακτά 7 πρωταθλήματα στη Formula 1!

Ο Τάκης Πουρναράκης ακολουθούσε για χρόνια δύο παράλληλα επαγγελματικά μονοπάτια, μέχρι που τελικά διασταυρώθηκαν. Με σπουδές στη Μηχανολογία και επαγγελματικό ξεκίνημα τα studios της ΕΡΤ, η εξελιγμένη τεχνολογία της Formula 1 τον κέρδισε, διοχετεύοντας σε αυτή όλη την αγάπη που έτρεφε για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Θυμάται έντονα τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν στις αγωνιστικές πίστες, τις...

Μιρκέτα Βιδάλη: H no-thinker που μετέτρεψε τα jeans στο key-element της επιτυχίας

Πρόκειται για μία «phenomenal παρουσία» της digital εποχής. Όταν τα πάντα στη ζωή μας αλλάζουν και ρέουν μέσα από τις γρήγορες ταχύτητες των οπτικών ινών του διαδικτύου, η Μιρκέτα, διατηρεί σταθερά αυξανόμενες τις μετοχές της στο χρηματιστήριο του fashion industry και του influential marketing!

Περικλης Στέλλας: Ο δημοσιογράφος - θρύλος των αγώνων του Champions League

Ως νεαρός δημοσιογράφος, ο Περικλής Στέλλας, παρακολουθούσε τα πρότυπά του να αναμεταδίδουν αγώνες από τα κορυφαία στάδια του κόσμου. Περιγράφει με δέος και θαυμασμό τις χρυσές εποχές του ποδοσφαίρου, όπου οι μεγαλύτεροι αστέρες πάτησαν επί ελληνικού… γηπέδου.

Χριστίνα Φλαμπούρη: Η marketeer που κατέκτησε τις 7 κορυφές του Κόσμου

Κάθε φορά που πλησίαζε την άκρη ενός μπαλκονιού, άκουγε τη φωνή της θείας της να λέει: «Πρόσεχε!». Αυτή τη φωνή άκουσε και όταν πλησίαζε την υψηλότερη κορυφή του Κόσμου. Αυτή τη φορά όμως, την αγνόησε. Και έτσι, έγινε η πρώτη Ελληνίδα ανάμεσα σε μόλις 71 γυναίκες παγκοσμίως, που κατέκτησε το “7 Summits”.

Μιχάλης Σαμόλης: Ο χαμογελαστός πωλητής της «Σχεδίας»

Μια απρόσμενη απώλεια άλλαξε τη ρουτίνα του και σταδιακά όλη του τη ζωή. Είδε τη σκληρή πλευρά του δρόμου ως νεοάστεγος, αλλά και τη φιλική, ανθρώπινη όψη της μέσα από τα χαμόγελα των άγνωστων -για εμάς-, αλλά γνώριμων -για εκείνον- περαστικών.