40+, με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη και την Ελένη Ψυχούλη | Τι χαρακτηρίζει ένα καλό εστιατόριο;
Στο νέο επεισόδιο του εβδομαδιαίου podcast τους, Μανίνα Ζουμπουλάκη και Ελένη Ψυχούλη συζητάνε με χιούμορ, καυστικότητα και αγάπη για το φαγητό, τι πραγματικά χαρακτηρίζει ένα καλό εστιατόριο. Από τις δήθεν γκουρμέ δημιουργίες με 250 υλικά και χημικά «αριστουργήματα» μέχρι τα ταπεινά πιάτα που βασίζονται στην απλότητα και την καλή πρώτη ύλη, μιλούν τις γευστικές υπερβολές της σύγχρονης κουζίνας. Είναι η «δημιουργικότητα» πάντα θετική; Τι σημαίνει τελικά αυθεντικότητα στη γαστρονομία; Και μήπως το καλύτερο φαγητό το βρίσκεις σε μια μικρή ταβέρνα, με σαρδέλες στη σχάρα και φρέσκο ψωμί;
