podlist.gr

Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Γλυκά στο τηγάνι

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα γλυκά στο τηγάνι: κρέπες, τηγανίτες, δίπλες, ντόνατς, κουρκουμπίνια, ξεροτήγανα. Συνταγές και μικρά μυστικά για τα αγαπημένα γλυκά.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/gallery/podcasts

Περισσότερα επεισόδια

Health bites - Αστερία Σταματάκη | Καρκίνος του μαστού: Ενημερωθείτε και δράστε

Στο 34o επεισόδιο του Podcast Health Bites, συζητήσαμε με τον κ. Γεώργιο Λύπα για τους παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση του καρκίνου του μαστού, τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, για τις νέες θεραπείες, για τον ρόλο του τρόπου ζωής και άλλα πολλά.Ο Γεώργιος Λύπας είναι Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Τμήματος Γενετικής Ογκολογίας και Πρόεδρος του Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού.

Μπούκλα 99 - Νεφέλη Μεγκ | Φοβάμαι!

Στο νέο επεισόδιο του podcast Μπούκλα 99, η Νεφέλη Μεγκ σχολιάζει με το καυστικό της ύφος τις πρόσφατες εξελίξεις στον πολιτικό και κοινωνικό χώρο. Ξεκινώντας από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις εντυπωσιακές διασπάσεις του κόμματος, συνεχίζει με τη σύγκρουση της Εκκλησίας με τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και κλείνει με το ζήτημα της λογοκρισίας στη μουσική σκηνή, με αφορμή την απόφαση του ΕΣΡ...

Business & Marketing Tips | Μαθήματα επιχειρείν από την Τέιλορ Σουίφτ

Στο 135ο podcast της στήλης Business & Marketing Tips της Athens Voice με τίτλο«Μαθήματα επιχειρείν από την Τέιλορ Σουίφτ» θα μιλήσουμε για την Τέιλορ Σουίφτ και την επιχειρηματικότητα. Στη χώρα μας, οι γνώσεις του μέσου επιχειρηματία για την Τέιλορ Σουίφτ εξαρτώνται συνήθως από τον αριθμό και την ηλικία των παιδιών του. Κόρες και γιοι σε εφηβεία και προεφηβεία σημαίνει ότι το οικογενειακό...