podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Αυτό είναι το Α και το Ω στις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ft Δημήτρης Κάλλος - Business Talks 79

Στο Business Talks 79 είναι μαζί μας ο Δημήτρης Κάλλος, ιδρυτής και Managing Director της a.Chi.V Business Consulting & Professional Training και επι χρόνια σύμβουλος διαδικασιών σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες όπως η Vivartia και η Chipita.  

Με τον Δημήτρη δεν κάνουμε απλώς μια τυπική συζήτηση για τις επιχειρηματικές διαδικασίες, αλλά εισχωρούμε βαθιά στην λειτουργία των σύγχρονων επιχειρήσεων με κάποιες μοναδικές αληθινές ιστορίες  τις οποίες μοιράζεται μαζί μας.  

Συζητάμε επίσης, για θεμελιώδεις έννοιες όπως η εταιρική κουλτούρα, η διαχείριση κρίσεων, οι προσωπικές αξίες και οι κόκκινες γραμμές αλλά και για το mobbing (εργασιακό bullying) το οποίο αφορά όλο και περισσότερο κόσμο και μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τα άτομα και τις επιχειρήσεις.  

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην συζητήσουμε για τη νέα γενιά την οποία ο Δημήτρης θαυμάζει και προσπαθεί να βοηθάει με κάθε τρόπο να εξελιχθει και να δημιουργήσει.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/ft-----Business-Talks-79-e1re1ci

Περισσότερα επεισόδια

Chris Tsounis: Ragebaiting, Φοροδιαφυγή & Οι Νέες Εξαγορές του Εκατομμυρίων- BusinessTalks 203

Στο BusinessTalks 203 έχουμε στην παρέα μας για 2η φορά τον Χρήστο Τσούνη! Συζητήσαμε για τη φορολογία στην Ελλάδα, τη τακτική "rage baiting" που ακολουθεί, γιατί η Ελλάδα είναι πιο μπροστά από άλλες Ευρωπαικές χώρες, τις νέες του εξαγορές, και πολλά ακόμα!

Πώς Χτίζεις μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Εταιρεία Εκατομμυρίων από την Ελλάδα - BusinessTalks 202 ft. Epignosis

Στο BusinessTalks 202 έχουμε στην παρέα μας τον Σάκη Παπαγγελή, συνιδρυτή της Epignosis, μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στην Ελλάδα! Συζητήσαμε για τη πορεία της Epignosis, πώς αναπτύχθηκε ραγδαία στο εξωτερικό, γιατί αποχώρησε σαν CEO, και πολλά ακόμα!

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - BusinessTalks197 Brian Karey

(reupload) Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!