podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Αυτό είναι το Α και το Ω στις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ft Δημήτρης Κάλλος - Business Talks 79

Στο Business Talks 79 είναι μαζί μας ο Δημήτρης Κάλλος, ιδρυτής και Managing Director της a.Chi.V Business Consulting & Professional Training και επι χρόνια σύμβουλος διαδικασιών σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες όπως η Vivartia και η Chipita.  

Με τον Δημήτρη δεν κάνουμε απλώς μια τυπική συζήτηση για τις επιχειρηματικές διαδικασίες, αλλά εισχωρούμε βαθιά στην λειτουργία των σύγχρονων επιχειρήσεων με κάποιες μοναδικές αληθινές ιστορίες  τις οποίες μοιράζεται μαζί μας.  

Συζητάμε επίσης, για θεμελιώδεις έννοιες όπως η εταιρική κουλτούρα, η διαχείριση κρίσεων, οι προσωπικές αξίες και οι κόκκινες γραμμές αλλά και για το mobbing (εργασιακό bullying) το οποίο αφορά όλο και περισσότερο κόσμο και μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τα άτομα και τις επιχειρήσεις.  

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην συζητήσουμε για τη νέα γενιά την οποία ο Δημήτρης θαυμάζει και προσπαθεί να βοηθάει με κάθε τρόπο να εξελιχθει και να δημιουργήσει.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/ft-----Business-Talks-79-e1re1ci

Περισσότερα επεισόδια

Ο Έλληνας CEΟ που Έχει Δουλέψει σε 15 Χώρες Εξηγεί Γιατί να Μείνεις Στην Ελλάδα - BusinessTalks 176

Στο BusinessTalks 176 έχουμε στην παρέα μας τον Λουκά Τζίτζη, έναν επαγγελματία με εμπειρία από διάφορους κλάδους και γνώσεις που λίγοι άνθρωποι έχουν. Συζητήσαμε για την εμπειρία του από όσες χώρες έχει εργαστεί, την εξέλιξη της Ελλάδας, αν αξίζει πλέον να σπουδάσεις, για το ΑΙ και τον ρόλο που θα έχει στη ζωή μας, και πολλά ακόμα!

Πώς το efood Έγινε Γνωστό σε ΌΛΗ την Ελλάδα - BusinessTalks 175 ft. Χάρης Τάκας

Στο BusinessTalks 175 έχουμε στην παρέα μας τον Χάρη Τάκα, General Manager του Quick Commerce στο efood και πρώτη Marketing Manager στην εταιρεία. Συζητήσαμε για τις ενέργειες που έκαναν το efood γνωστό σε όλη την Ελλάδα, τις επόμενες ενέργειες τις εταιρείας, πώς το ΑΙ θα επηρεάσει το marketing, και πολλά ακόμα!

Calilo: Πως η Αγάπη Για την Ίο Μετατράπηκε σε μια Σειρά Βιώσιμων Επενδύσεων - BusinessTalks 174

Στο BusinessTalks 174 η Έρικα Μιχαλοπούλου, Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων του Ομίλου Calilo, μοιράζεται τις αξίες, το όραμα και τη φιλοσοφία πίσω από τη μακροχρόνια δραστηριότητα του Ομίλου στο νησί της Ίου. Με βαθιά πίστη στη δύναμη της βιώσιμης ανάπτυξης και έναν αληθινό συναισθηματικό δεσμό με τον τόπο, η οικογένεια Μιχαλόπουλου μετατρέπει το όραμα σε πράξη — επενδύοντας σε έναν...