podlist.gr

Business Talks
Business Talks

STARTUP στην Ελλάδα ft Σάκης Τριανταφυλλάκης - Business Talks 78

Στο Business Talks 78 είναι μαζί μας ο Σάκης Τριανταφυλλάκης, Director of Product Growth στην πολύ επιτυχημένη Startup Orfium, Business Mentor στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation του ΟΠΑ και Business Development & Sales Advisor στην Behavioral Signals.

Ο Σάκης πρωτού αποκτήσει όλους αυτούς τους σπουδαίους ρόλους, απέκτησε μεγάλη εμπειρία από την επιχειρηματική του προσπάθεια η οποία ήταν μια Startup η οποία απέτυχε. Την ιστορία αυτή τη μοιράζεται μαζί μας όπως και όλα τα σπουδαία μαθήματα που αποκόμισε από αυτή.  

Ο Σάκης είναι επίσης βαθιά γνώστης του Startup οικοσυστήματος της χώρας μας και για αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην συζητήσουμε για αυτό, όπως επίσης και για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, γύρω από τις Startups.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/STARTUP---ft-----Business-Talks-78-e1r39t1

Περισσότερα επεισόδια

Η Ιστορία της Green Cola: Από την Ορεστιάδα σε Όλο τον Κόσμο και τα $120Μ Τζίρο - ΒusinessTalks 233 ft. Γιώργος Βενιέρης

Στο BusinessTalks 233 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο Βενιέρη, CEO της Green Beverages Group, της εταιρείας που δημιούργησε την Green Cola! Συζητάμε για το πώς μια ελληνική εταιρεία από την Ορεστιάδα κατάφερε να ανταγωνιστεί πολυεθνικούς κολοσσούς, να επεκταθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, να συγχωνευτεί με την ΧΗΤΟΣ ΑΕ (Ζαγόρι) και να φτάσει σε τζίρο τα $120 εκατομμύρια!

Ο Οργανισμός που Επενδύει $2.2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Στα Ελληνικά Funds - BusinessTalks 232 ft. HDBI

Στο BusinessTalks 232 έχουμε στην παρέα μας τον Δρ. Χάρη Λαμπρόπουλο, Πρόεδρο της HDBI, η οποία διαχειρίζεται πάνω από 2.2 δισεκατομμύρια ευρώ και τα επενδύει σε ελληνικά funds! Συζητήσαμε για τον ρόλο της HDBI, πώς επιλέγει σε ποια funds θα επενδύσει, αν η Ελλάδα είναι ελκυστική για επενδύσεις, και πολλά ακόμα!

Πώς Μπορεί να Επιβιώσει Ένα Κατάστημα το 2026 - BusinessTalks 231 Γιώργος Θεοδώρου (Worship Coffee)

Στο BusinessTalks 231 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο θεοδώρου, ιδρυτή της Worship Coffee, ένα από τα πιο ανερχόμενα brands καφέ. Συζητήσαμε για τη πορεία του μέχρι να ανοίξει και να αναπτυχθεί η εταιρεία, τις δυσκολίες που πέρασε, αν αξίζει το franchise, για τον κλάδο του καφέ γενικότερα και πολλά ακόμα!