podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Από το CYBERATTACK στη Μεγάλη ΕΞΑΓΟΡΑ ft Ελευθέριος Καραμπατσάκης (Carge) - Business Talks 74

Στο Business Talks 74, συζητάμε με τον Ελευθέριο Καραμπατσάκη, συνιδρυτή και Executive Board Member της Carge η οποία δημιουργήθηκε την εποχή του κορονοϊόυ και των Lockdowns και τη στιγμή που αναπτυσσόταν σε αγορές του εξωτερικού και πήγαιναν όλα τέλεια δέχτηκε ένα μεγάλο Cyberattack το οποίο θα μπορούσε να την καταστρέψει. Παρόλα αυτά, κατάφερε όχι μόνο να το αντιμετωπίσει με επιτυχία αλλά λίγο καιρό αργότερα να εξαγοραστεί από τη ΔΕΗ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας μας. Μια πραγματικά συγκλονιστική επιχειρηματική ιστορία από έναν άνθρωπο που μέσα σε μόλις 2 χρόνια έζησε σχεδόν τα πάντα!

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/CYBERATTACK----ft---Carge---Business-Talks-74-e1pmbgq

Περισσότερα επεισόδια

Ο Επιχειρηματίας που Πουλάει "Καθαρό Αέρα" και Έπεισε τον Vezenkov να Επενδύσει - BusinessTalks 200

Στο BusinessTalks 200 (!) έχουμε τον Κωνσταντίνο Λοίζου, ιδρυτή και CEO της EMBIO, που δημιουργεί συσκευές ανίχνευσης βλαβερών ουσιών στον αέρα και στα τρόφιμα. Μιλάμε για την ποιότητα του αέρα, τα “αόρατα” σωματίδια και το πώς η τεχνολογία μπορεί να προστατεύσει την υγεία μας.

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - Brian Karey

Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!

Ο CEO που Έγινε Επιχειρηματίας: Άφησα το Γραφείο του CEO Για να Κυνηγήσω το Όνειρό Μου

Στο BusinessTalks 194 συζητήσαμε με τον Γιώργο Κατινιώτη, CEO της Acromove, ο οποίος έπειτα από μερικές δεκαετίες σαν CEO και στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, έκανε το βήμα στην επιχειρηματικότητα. Μας μίλησε για την μετάβαση από τον corporate στον startup κόσμο, τα χαρακτηριστικά του καλού CEO, για την τεχνητή νοημοσύνη, και πολλά ακόμα!