podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Ο Ηλίας Πάνου που κλείνει MVP ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, μιλάει για SPORTS BUSINESS - Business Talks 73

Στο Business Talks 73, συζητάμε με τον Ηλία Πάνου, συνιδρυτή της UpGr8 με εξειδίκευση στο sports management και μάνατζερ των Antetokunbros (Γιάννης, Θανάσης, Κώστας και Άλεξ Αντετοκούνμπο), του Βασίλη Σπανούλη, του Manolo (Εμανουήλ Καραλής), του Νίκου Παπαγγελή, και άλλων 200 αθλητών και παραθλητών.   Η εταιρία του ιδρύθηκε και εδραιώθηκε επί πανδημίας, δείχνοντας πως καμιά φορά τα εμπόδια μπορούν να γίνουν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες.  Μαζι του μιλήσαμε για θέματα που δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς, όπως η ψυχολογία των αθλητών, το Μάρκετινγκ στον Αθλητισμό και τις χορηγίες σε αθλητές και τη νοοτροπία των πρωταθλητών.  Μοιράζεται επίσης μαζί μας συγκινητικές ιστορίες από τους αθλητές του που μας έκαναν να ανατριχιάσουμε και αποτελούν παράδειγμα για κάθε άνθρωπο.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/MVP-----SPORTS-BUSINESS---Business-Talks-73-e1pcq3c

Περισσότερα επεισόδια

Η Ιστορία της Endless: Από την Ίδρυση το 1985 σε Κορυφαία Χαρτοβιομηχανία - BusinessTalks 188

Στο BusinessTalks 188 έχουμε στην παρέα μας τον Γιώργο Τρακάκη, CEO της Endless EC (πρώην Ευρωχαρτική), ο οποίος ανήκει στη δεύτερη γενιά της οικογένειας που διοικεί την εταιρεία. Συζητήσαμε για το πώς είναι να ηγείσαι μιας εταιρείας 40 χρόνων σε έναν τόσο παραδοσιακό κλάδο, τις προκλήσεις σε μια οικογενειακή επιχείρηση, πώς να επιλέγεις το ΔΣ σου, και πολλά ακόμα!

Ο Λόγος που Δεν Βρίσκουν πια οι Εταιρείες Εργαζομένους - BusinessTalks 187 ft. Georgia Papageorgiou

Στο BusinessTalks 187 έχουμε στην παρέα μας τη Τζώρτζια Παπαγεωργίου, ειδική στο HR και το recruiting, με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συζητήσαμε για το πώς μπορεί να ξεχωρίσει ένα υποψήφιος μιας θέσης εργασίας, τι κάνουν λάθος οι εταιρεία και οι εργαζόμενοι, για το πιο viral HR περιστατικό της χρονιάς, καθώς και γιατί δεν βρίσκουν οι εταιρείες εργαζομένους.

Πώς Βγάζει Λεφτά Ένα Μουσικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα - BusinessTalks 186 ft. Andreas Panagos (PRIMER)

Στο BusinessTalks 186 έχουμε στην παρέα μας τον Ανδρέα Πανάγο, ο οποίος είναι CEO του Primer Music Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα! Συζητήσαμε για τα οικονομικά ενός φεστιβάλ, τι χρειάζεται για να στηθεί σωστά, τις συμφωνίες με τους καλλιτέχνες και πολλά ακόμα!