podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Dialectica: Η Ελληνική Εταιρεία πίσω από Μεγάλες Διεθνείς Επενδυτικές Αποφάσεις - Business Talks 138

Στο επεισόδιο 138 του Business Talks καλεσμένοι μας είναι η Κατερίνα Καράγιωργα, Consulting Strategic Accounts & Commercial Ops Surveys Global Director και ο Σταμάτης Βόγλης, Global Vice President στην Dialectica.


Η Dialectica είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών έρευνας και πληροφοριών, που εδρεύει στην Αθήνα. Παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες σε κορυφαίες επενδυτικές και συμβουλευτικές εταιρείες, σε private equity funds, σε hedge funds και σε επιχειρήσεις με παγκόσμιο αποτύπωμα.


Αυτές οι υπηρεσίες επιτρέπουν στους πελάτες της Dialectica να συλλέγουν πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις της αγοράς σε real time, οι οποίες τις βοηθούν να λαμβάνουν τις πλέον κατάλληλες αποφάσεις την πλέον κατάλληλη στιγμή.


Έχοντας μια παγκόσμια παρουσία που εκτείνεται σε 5 γραφεία σε 3 ηπείρους και μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα άνω των 1.100 εργαζομένων, η Dialectica έχει αναγνωριστεί ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης από τους Financial Times για 4 συνεχόμενες χρονιές.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Dialectica------------Business-Talks-138-e2ntg4d

Περισσότερα επεισόδια

Ο CEO που Έγινε Επιχειρηματίας: Άφησα το Γραφείο του CEO Για να Κυνηγήσω το Όνειρό Μου (BusinessTalks 194)

Στο BusinessTalks 194 συζητήσαμε με τον Γιώργο Κατινιώτη, CEO της Acromove, ο οποίος έπειτα από μερικές δεκαετίες σαν CEO και στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, έκανε το βήμα στην επιχειρηματικότητα. Μας μίλησε για την μετάβαση από τον corporate στον startup κόσμο, τα χαρακτηριστικά του καλού CEO, για την τεχνητή νοημοσύνη, και πολλά ακόμα!

Γιάννης Μπουρούσης: Έπαιξα Μπάσκετ για να Βοηθήσω την Οικογένεια Μου - BusinessTalks 193

Στο BusinessTalks 193 είχαμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας τον Γιάννη Μπουρούση. Έναν από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες μπασκετμπολίστες. Δε συζητήσαμε όμως για αγωνιστικά θέματα, αλλά για το τι τον ώθησε να ξεκινήσει το μπάσκετ, τις δυσκολίες που πέρασε, πώς διαχειρίζεται τα χρήματά του ένας αθλητής όταν αποσύρεται, για την εμπειρία του σαν πρόεδρος ομάδας, και πολλά ακόμα!

Το Fund που Επενδύει σε Εταιρείες που Αλλάζουν τον ΚΟΣΜΟ - BusinessTalks192 ft.Νίκος Καλλιαγκόπουλος

Στο BusinessTalks 192 συζητήσαμε με τον Νίκο Καλλιαγκόπουλο, Partner της Big Pi Ventures, για το πώς λειτουργεί ένα fund, γιατί είναι πίσω το οικοσύστημα της Ευρώπης, την πιο δύσκολη περίοδο που πέρασε καθώς και μερικά από τα success stories εταιρειών που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.