podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Κατερίνα Τασιοπούλου: Η Κορυφαία Χάκερ που στα 18 της "έριξε" Αεροπλάνο! - Business Talks 139

Στο επεισόδιο 139 του Business Talks καλεσμένη μας είναι η Κατερίνα Τασιοπούλου, που έχει κάνει σημαντική καριέρα της στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, έχοντας αναλάβει από τεχνικούς ρόλους υψηλού επιπέδου, όπως σύμβουλος αντιμετώπισης περιστατικών και πληροφοριών για την IBM X-Force IRIS, μέχρι διευθυντικούς, ως διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης στο Hack the Box, αλλά και ιδρύοντας τις δικές της επιχειρήσεις. Αυτή τη στιγμή είναι Διευθύνων Σύμβουλος της EXELASIS Ltd, μια εταιρεία δοκιμών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, με γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο και Co-Founder & CEO της νεοσύστατης εταιρείας ThreatScene. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του «BCS Young IT Professional of the Year Award» το 2018, «Top 100 Women in UKi sponsored by Sunday Times» το 2019, «WeAreTheCity Rising Star Winner 2019» και το «FDM EveryWoman Rising Star Award το 2020. Special guest στο επεισόδιο, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, CEO και Creative Director της gaming πλατφόρμας “Couch Heroes”, Associate στην Ireon Ventures και Board of Directors Member στη ThreatScene.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/18-------Business-Talks-139-e2o5bsd

Περισσότερα επεισόδια

Chris Tsounis: Ragebaiting, Φοροδιαφυγή & Οι Νέες Εξαγορές του Εκατομμυρίων- BusinessTalks 203

Στο BusinessTalks 203 έχουμε στην παρέα μας για 2η φορά τον Χρήστο Τσούνη! Συζητήσαμε για τη φορολογία στην Ελλάδα, τη τακτική "rage baiting" που ακολουθεί, γιατί η Ελλάδα είναι πιο μπροστά από άλλες Ευρωπαικές χώρες, τις νέες του εξαγορές, και πολλά ακόμα!

Πώς Χτίζεις μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Εταιρεία Εκατομμυρίων από την Ελλάδα - BusinessTalks 202 ft. Epignosis

Στο BusinessTalks 202 έχουμε στην παρέα μας τον Σάκη Παπαγγελή, συνιδρυτή της Epignosis, μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στην Ελλάδα! Συζητήσαμε για τη πορεία της Epignosis, πώς αναπτύχθηκε ραγδαία στο εξωτερικό, γιατί αποχώρησε σαν CEO, και πολλά ακόμα!

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - BusinessTalks197 Brian Karey

(reupload) Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!