podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Δημήτρης Μάλλιος: Από τα χρέη στα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μέσα από μία Εταιρεία - Business Talks 127

Στο επεισόδιο 127, καλεσμένος μας στο Business Talks είναι ο Δημήτρης Μάλλιος, μια διακεκριμένη προσωπικότητα στον επιχειρηματικό κόσμο και ευρύτερα γνωστό στο κοινό από το "Dragons Den Greece". Από τα πρώτα του βήματα, ο Δημήτρης συμμετείχε ενεργά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειάς του, αναλαμβάνοντας ευθύνες που περιλάμβαναν από την επικοινωνία με τους πελάτες, τη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση των συμβάσεων, μέχρι το χειρισμό τραπεζικών και φορολογικών θεμάτων. Η θητεία του στη Lehman Brothers σηματοδότησε μια σημαντική στροφή στην καριέρα του, ανοίγοντάς του τα μάτια στην ισχυρή δυναμική της επενδυτικής τραπεζικής και τροφοδοτώντας το πάθος του για τον τομέα. Το ταξίδι του από το έντονο περιβάλλον της Wall Street πίσω στην Ελλάδα αποτελεί απόδειξη της πίστης του στις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες της ελληνικής αγοράς και των ταλέντων της. Άλλωστε έχει κάνει ξεκάθαρο πως πιστεύει ακράδαντα ότι η χώρα ήταν έτοιμη να αναδειχθεί ως βασικός παίκτης στην παγκόσμια σκηνή. Η επενδυτική φιλοσοφία του Δημήτρη δεν αφορά μόνο τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, αλλά την προώθηση της ανάπτυξης, της καινοτομίας και της συνεργασίας. Βλέπει το έργο του και αυτό της εταιρείας του, της Aeon, ως επέκταση και όχι ως απλή μεταφορά της διεθνούς εμπειρίας του στο ελληνικό οικοσύστημα. Σήμερα, ο Δημήτρης Μάλλιος αποτελεί σύμβολο επιχειρηματικού πνεύματος και επενδυτικής σοφίας, αποδεικνύοντας ότι με το σωστό όραμα και επιμονή, τα όρια μπορούν πράγματι να ξεπεραστούν, μετατρέποντας τις προκλήσεις σε ευκαιρίες για ανάπτυξη και καινοτομία.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/--Business-Talks-127-e2k0rjg

Περισσότερα επεισόδια

Chris Tsounis: Ragebaiting, Φοροδιαφυγή & Οι Νέες Εξαγορές του Εκατομμυρίων- BusinessTalks 203

Στο BusinessTalks 203 έχουμε στην παρέα μας για 2η φορά τον Χρήστο Τσούνη! Συζητήσαμε για τη φορολογία στην Ελλάδα, τη τακτική "rage baiting" που ακολουθεί, γιατί η Ελλάδα είναι πιο μπροστά από άλλες Ευρωπαικές χώρες, τις νέες του εξαγορές, και πολλά ακόμα!

Πώς Χτίζεις μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Εταιρεία Εκατομμυρίων από την Ελλάδα - BusinessTalks 202 ft. Epignosis

Στο BusinessTalks 202 έχουμε στην παρέα μας τον Σάκη Παπαγγελή, συνιδρυτή της Epignosis, μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στην Ελλάδα! Συζητήσαμε για τη πορεία της Epignosis, πώς αναπτύχθηκε ραγδαία στο εξωτερικό, γιατί αποχώρησε σαν CEO, και πολλά ακόμα!

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - BusinessTalks197 Brian Karey

(reupload) Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!