podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Η Ιδρύτρια Του Doctoranytime Τα Λέει Έξω Από Τα Δόντια ft. Ελευθερία Ζούρου - Business Talks 93

Στο Business Talks 93 είναι μαζί μας η Ελευθερία Ζούρου, μια πολύ δυναμική και δραστήρια γυναίκα, πολύ ανοιχτή, που της αρέσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Η Ελευθερία, είναι η ιδρύτρια και CEO του Doctoranytime, μια καινοτόμα πλατφόρμα που άλλαξε μια για πάντα τον τρόπο που κλείνουμε ραντεβού με γιατρούς και πλέον έχει δραστηριότητα σε 9 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πως της ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα; Πως ξεκίνησε να δημιουργεί το Doctoranytime και ποια εμπόδια αντιμετώπισε; Πως ήταν το Startup οικοσύστημα τη δεκαετία του 2010 και πως την αντιμετώπισαν οι κοντινοί της άνθρωποι;

Η Ελευθερια, δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και μας εξιστορεί πως κατάφερε να πάει στο εξωτερικό, αλλά και τις οδυνηρές εμπειρίες που είχε με ανθρώπους που την εξαπάτησαν. Όμως, παρά τα προβλήματα, κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει την εταιρεία της ζωντανή, αλλά να έχει συνεχή ανάπτυξη, προσφέροντας ένα από τα πιο σημαντικά αγαθά για τον άνρωπο: την υγεία.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/Doctoranytime-------ft------Business-Talks-93-e217lbq

Περισσότερα επεισόδια

Ο Έλληνας CEΟ που Έχει Δουλέψει σε 15 Χώρες Εξηγεί Γιατί να Μείνεις Στην Ελλάδα - BusinessTalks 176

Στο BusinessTalks 176 έχουμε στην παρέα μας τον Λουκά Τζίτζη, έναν επαγγελματία με εμπειρία από διάφορους κλάδους και γνώσεις που λίγοι άνθρωποι έχουν. Συζητήσαμε για την εμπειρία του από όσες χώρες έχει εργαστεί, την εξέλιξη της Ελλάδας, αν αξίζει πλέον να σπουδάσεις, για το ΑΙ και τον ρόλο που θα έχει στη ζωή μας, και πολλά ακόμα!

Πώς το efood Έγινε Γνωστό σε ΌΛΗ την Ελλάδα - BusinessTalks 175 ft. Χάρης Τάκας

Στο BusinessTalks 175 έχουμε στην παρέα μας τον Χάρη Τάκα, General Manager του Quick Commerce στο efood και πρώτη Marketing Manager στην εταιρεία. Συζητήσαμε για τις ενέργειες που έκαναν το efood γνωστό σε όλη την Ελλάδα, τις επόμενες ενέργειες τις εταιρείας, πώς το ΑΙ θα επηρεάσει το marketing, και πολλά ακόμα!

Calilo: Πως η Αγάπη Για την Ίο Μετατράπηκε σε μια Σειρά Βιώσιμων Επενδύσεων - BusinessTalks 174

Στο BusinessTalks 174 η Έρικα Μιχαλοπούλου, Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων του Ομίλου Calilo, μοιράζεται τις αξίες, το όραμα και τη φιλοσοφία πίσω από τη μακροχρόνια δραστηριότητα του Ομίλου στο νησί της Ίου. Με βαθιά πίστη στη δύναμη της βιώσιμης ανάπτυξης και έναν αληθινό συναισθηματικό δεσμό με τον τόπο, η οικογένεια Μιχαλόπουλου μετατρέπει το όραμα σε πράξη — επενδύοντας σε έναν...