podlist.gr

Business Talks
Business Talks

Πως να Μετρήσεις Την Παραγωγικότητά Σου ft. Alex Harris - Business Talks 92

Στο Business Talks 92 είναι μαζί μας η Alex Harris, ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της Adadot, μιας πολύ καινοτόμας Startup με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.Η Adadot είναι ένα εργαλείο ανάλυσης της παραγωγικότητας και της αποδότητας της εργασίας για προγραμματιστές.

Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση Δεδομένων, βοηθά τους προγραμματιστές να βελτιώσουν τον τρόπο που εργάζονται, συνεργάζονται και αισθάνονται στην εργασία τους.

Φυσικά, η συζήτηση δεν έμεινε μόνο γύρω από τους προγραμματιστές, αλλά και με το πως ο καθένας και η κάθε μια θα μπορούσε να μετρήση την παραγωγικότητά του και παράλληλα να αποφύγει να πάθει Burnout.

Επίσης, συζητήσαμε και για το Startup οικοσύστημα της χώρας, την πρόσληψη και διαχείριση του προσωπικού, τους τύπους των επενδυτών και μηνύματα για νέους ιδρυτές.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/business-review-greece/episodes/ft--Alex-Harris---Business-Talks-92-e20pn1c

Περισσότερα επεισόδια

Ο Επιχειρηματίας που Πουλάει "Καθαρό Αέρα" και Έπεισε τον Vezenkov να Επενδύσει - BusinessTalks 200

Στο BusinessTalks 200 (!) έχουμε τον Κωνσταντίνο Λοίζου, ιδρυτή και CEO της EMBIO, που δημιουργεί συσκευές ανίχνευσης βλαβερών ουσιών στον αέρα και στα τρόφιμα. Μιλάμε για την ποιότητα του αέρα, τα “αόρατα” σωματίδια και το πώς η τεχνολογία μπορεί να προστατεύσει την υγεία μας.

Simply Burgers: Η Ιστορία του Brand που Έφερε τα Burgers στην Ελλάδα - Brian Karey

Στο BusinessTalks 197 έχουμε στην παρέα μας τον Brian Karey ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, γύρισε όμως στην Ελλάδα στις αρχές του "00 για να συνιδρύσει τα γνωστά σε όλους μας Simply Burgers! Συζητήσαμε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα, τις δύσκολες μέρες που πέρασε και πώς τις επιβίωσε, την εστίαση στην Ελλάδα και πολλά ακόμα!

Ο CEO που Έγινε Επιχειρηματίας: Άφησα το Γραφείο του CEO Για να Κυνηγήσω το Όνειρό Μου

Στο BusinessTalks 194 συζητήσαμε με τον Γιώργο Κατινιώτη, CEO της Acromove, ο οποίος έπειτα από μερικές δεκαετίες σαν CEO και στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, έκανε το βήμα στην επιχειρηματικότητα. Μας μίλησε για την μετάβαση από τον corporate στον startup κόσμο, τα χαρακτηριστικά του καλού CEO, για την τεχνητή νοημοσύνη, και πολλά ακόμα!